Nedir bu köpeklerden cektiğimiz*

Bu kadar dert etmektense motorda bir tane ıslak mendil kutusu bulundurun bitsin..

Vallahi motorun brandası altında şu yağmurda eminim bir kedi vardır ve ben o kedinin oaray girmesinden mutlu oluyorum her ne kadar sabahları pati izleriyle cebelleşsemde :)

ben motoru daha yeni aldım ilk 5 kmsinde kaza yapacaktım kedi yüzüne:cherry:

aslında akşamları kedi daha kötü ;
ışık gözüne gelince olduğu gibi donup kalıyor.

tavşanlarıda böyle tutarlar heralde , ışık tutarlar tavşan donup kalır vururlarmı tutarlarmı gerisini bilmem

ARKADAŞLAR MORALİNİZİ BOZMAK İSTEMEM AMA,

arabayla edirne enez den istanbula dönüyorduk yazlığın olduğu bölgeden çıktık köyden geçerek yola çıkıcaz köyden biraz uzaklaştık ortalama 50km/s hızla gidiyorduk bitane saf kangal 6-7 yaşlarında filan olması lazım yan yoldan havlayarak üstümüze üstümüze geliyodu havlar havlar gider diye düşünmüştük hızımızı kesmeden gidiyoduk o hıza rağmen bizim şahinin sol çamurluğuna bi diş geçirdi it oğlu it.. geçirmesiyle bi gazladık kaçamıyoruz resmen o kadar bastık kaç km peşimizden geldi sonra aynada kayboldu.. yani nasıl geçirdiyse sanki aynı bölgede 2 tane kuşun izi vardı.. orj kazasız aracımızın ilk defa o zaman değişeni olmuştu :mrgreen:

yani bi arabanın içindeyken bunları yaşadık bi motorla neler olurdu düşünemiyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar