anlayabilmeniz için mesajlarımın tamamını okumanız gerekirdi.. arkadaş bana sende touring var ne anlarsın halimizden bizim canımız tehlikede senin değil, o yolda 30km limit yazıyor fakat arkadaki sellektör yapıyor haliyle 50-60km/h basmak zorundayım diye savunmasına karşılık verdiğim bir cevap.. belediye kusurları yok edene kadar çözüm maelesef yavaş gitmek, acele etmemek veya önümüze bakmak.. motor sürerken birinci kural önümüze ve asfalttaki değişimlere çok dikkat etmekten geçer, çünkü altımızdaki 4teker değildir.. sarsılmakla kalmaz uçarız..
Tabiki dikkat, temkin, sakinlik motor kullanırken en önemli şeyler. Belediye kusurları yok edene kadar çözüm bu kesinlikle ama benim şikayet ettiğim belediyenin böyle bir kusur yok etme durumunun olmaması, olanları yarım yamalak yapması, yaptıklarının da çok geçmeden eski haline dönmesi. Yoksa bende demiyorum ben basarımda köklerimde düz yol olacak. Yol düz olsun biz yine dikkatli gideriz. Yolların bu hali motorlara da zarar, kaza yapmasakta bizede zarar. Akşam eve gittiğimde 5 dakika oturup dinleniyorum ki kendime geleyim. Birde söylemek istediğinizi biraz ağır şekilde söylemişsiniz tecrübenizi daha yumuşak bir şekilde "basıyolar ileride arabaya yapışıyorlar bende gülüp geçiyorum." şeklinde değilde "hız yapmasalar sakin kullansalar kazalar önlenmiş olur." tarzında aktarsaydınız daha hoş olurdu diye düşünüyorum.
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.