nedir bu hayabusa düşmanlığı bakim?

motorcu arkadaşları almış bir tartışma gidiyor,yok efendim hayabusa iyi değilmiş,yok efendim şişirmişler bu motoru.yahu arkadaşlar bu motor en hızlı seri üretim motor,uzunda en iyi motor,canavar gibi 1300 cc,tabi ki eksik yanları negatif unsurları var,her motorun olduğu gibi.herkesin sevdiği bir motor var,kalbinde yatan bir motor,biraz saygı gösterelim.ne yani hayabusayı seviyorum diye r1 den nefret mi edicem?hayır kardeşim r1 de zx12 de cbr 600 de seviyorum,saygılar canım motorcu kardeşlerim :pl:

yakuza kardesım ılk once sunu soylıyım sana ben hayabusa ya dusman degılım suna katılmıyorum en ıyı motor demısın zx-10 u nıye katmıyosun bence su an en ıyı makına zx-10r 1300 cc olabılır ama sen dragları ızlemedın galıba en son draglarda zx-10r ıle OZCAN KARAKUS var adapazrından sen ızlemden galıba onu hayabusa ıle kalkıyo ve motor kalkısta patıye kalmasına ragmen yıne 400 metrede atlıyo hayabusya belkı uzun yol ıcın ıyı olabılır ama bence sehır ıcı ıcın ıdeal deıl zx-10 daha kıvrak ve daha atık hemde 1000 cc olmasına ragmnen :farao:

Valla bende düşman değilim :cherry: Hatta hastasıyım :) Olsada binsek :thumright:

bende düşman değilim böyle bi motora kim niye düşman olsun ki?
hayabusa19993al.jpg

Aga 400'de bi tokatlamışlıgım var ama bu bi kıstas digldir tabi!Bence'de cok iyi makina!!!Fanatik hondacı olmasam başka makinaya binmem! :thumright: :thumright:

R1 le Hayabusayı aynı kategoride görmüyorum, burgmande başka be demekten bir farkı yok..

G

Guest

storm,motorunu avcılar siemens+kanuni bayisindenmi aldın?bi ara satılık vardı orda tl1000s,bide kaça aldın acaba?bende avcılar parsellerde oturuyorum

10 milyar istiyordu onlar o motora ama sanmam o fiyata satamamışlardır..

ne yani zx10R 2.8 de kalkıyo diye şehir içi ugun 2.9 da kalkan hayabusa uygun deil... sen hiç hayabusaya binmedin galiba 600cc gibi kullanabilirsin o motoru ve zx10r gibi kıcı başıda oynamaz...Not:hayabusanın sele yuksekliği R6'dan daha alçaktır)

Ben düşman değilim de tipini beğenmiyorum açıkçası. Bana daha keskin çizgiler lazım hem motorda hem otomobilde :bounce:

bence de tip kötü. sonuçta ben motorla 300 basmam zaten, 200 belki. hepsi rahat rahat 200 bastığına göre para da varsa geriye tip kalıyor, ve hayabusa gidiyor.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya nesivarmış tipinin,zevk senin özgürsün ama okadarda kötü değil ya.

ne bileyim, zevk işte. tarif edilmez ki, ben de daha sert hatlı motorlardan hoşlanıyorum, yuvarlak hatlılardan da hoşlandıklarım var ama onlar da konsept motorlar oluyor çoğunlukla :)

hayabusa nın uzerıne motor tanımam. onunla 290 gormuş adamım. en yakın takipcisi bence r1 dir ama busanın yeri başka

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar