nedir bu hayabusa düşmanlığı bakim?

AGALAR 499 bg turbo busayı seyredin (videolar bölümünde) ve kopun başka söz sölemiyorum r1 290 kmh ile giderkene beğenmediğiniz busa tekteker tokatlıyo hemde o ne tokattt...oofff ooofff

tabi draglarda r1 ,zx12,diyosunuz ok.hangi babayiğit busayı modifeye edecek 499 bg olacak r1 in modifiye parçalrı ucuz ve her yerde kolayca bulunuyo ama hayabusanınkiler pahalı ve nadir bulunuyo o bakımdan draglara çıkmıyo

asli
bu topic hortlattığın iyi olmuş bende hayabusa o kadar laf söyledim hani nerde hayabusacılar dedim kimse cevap yazmadı bence yaramaz bi motor:queen:

:cat: gsx r1000:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
avcılarlılar mı var burda ????
;))

bu arada topiğede uyalım , hayabusa canavardır - diil diyende canavardır :)))

Ben de tipini beğenmiyorum hayabusanın. Teknik olarak iyi bir makina olsa da benim sahip olmak istediğim bir makina değil. elektrik alamıyorum ondan :)

Nedense sadece herkes motorları maksimum hızlarına göre ölçüyor. (Siz motorları hiç bir virajı olmayan dümdüz yollarda sürüyorsunuz herhalde :) ) Hiç yol tutuşundan, frenlemesinden, kıvraklığından, hangi devirde ne tork verdiginden ..vb (ve en önemlisi fiyatından) bahsetmiyor. Ben bu canavarların hiç birini sürmedim şimdiye kadar, ama benim test sonuçlarından anladığım şu an itibari ile GSX-R 1000, diğerlerinden yarım adım kadar önde gibi geliyor. Hayabusa güzel motor. (Özellikle üstündeki süslemeler :) ) Ama Kawasaki benim bildigim seri üretimi olan en hızlı motor piyasada şu anda. Hepsi çok güzel tartışmayın boşuna.. :)

arkadaşım motorda önce tip olacakki severek binesin çok kaba motor bide sportmuş heeee h he neresi sport bunun bee sport olarak kawasakinin üstüne motor varmı y
Dün kötüydü, bugün daha kötü, yarın daha da kötü olacak. arkadaşım doğru söylemiş

aslı yuh yani hayabusaya çirkin dedin gözlük numaran ne güzelim çamlıca gazoz dibi gibi varmı dalgamı geçiosun sen,motora tipi için bineni ilk kez görüyorum ben hayabusacı değilim honda CBR1000RR hastasıyım tek geçerim ama hayabusada hoşuma gider GÜÇ GÜÇ GÜÇ

hayabusa fena deil 330 falan yapar heralde (modifiyeli) rampada boğmaz sanırım:queen: :queen: :queen:

ya anlam veremiyorum.dünyanın 1 numaralı motoruna nasıl olurda böyle kötü eleştiriler yaparsınız anlamak çok zor.kendini kanıtlamış!!! honda olsun yamaha olsun hepsı super ama bi düşünün ışıklarda durdunuz sağ tarafınız da yamaha r1 solda hayabusa .hangı en çok dikkatinizi çeker?gaza bastığında hangisi daha güzel ses verir?hangisi daha önce gözden kaybolur?... daha sayıyımı?? eee tabiki HAYABUSAAAAAAAaaaaaaaa......

kedi ciğer arasındaki bağlantı herlade.
bende beyenmiyom kamyon gibi bişey yaaa:p

arkadaşlar şu özelliği güzel bu özelliği güzel deyin anlayayım ama ben tipini beğenmediğimi söyledim bu tartışılamaz. nasıl beğenmezsiniz gibisinden laflar çok yanlış. kedi ciğer mevzusu da çok saçma ben gsx r1000 i beğendimi yazmışım oraya o motor hayabusa dan daha pahalı:cat:

arkadaşlar zevkler ve renkler tartışılmaz kim neyi beğeniyosa beğenir kapatalım benim motorumun gücü bana yetiyo Allaha şükür...

asli oldumu şimdi ? nasıl kapatsınlar konuyu? yarısı hayabusadan ekmek yiyor diğer yarısıda diğer firmalardan?:bounce: ayrıca en iyi motor en HIZLISI :bounce: lütfen aslı okumadım varsayıyorum:queen:

300 basmadıktan sonra gücü ne yapayım ben (300 basmayacak olan motor değil, benim)? tabii ki tipe göre seçeceğim. ee tip de zevk meselesi, tartışılamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar