NEDİR BU EŞLERİMİZDEN ÇEKTİĞİMİZ ???

boy

Evet arkadaşlaaaar... Çok önemli bir konuya değinmek istiyorum. Forumda birçok yazıda üyelerin eşlerini bahane ederek gezilere gelmediğini farkettim. Hadi içinizi dökün...

boy

Bu konuda en çok mağdur olan arkadaşımız sevgili Bandit. Ah be hocam sen kılıbık motorcu (forum dilinde TIRT) olacak adam mıydın? :queen:

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************

Gazzzzzzz'iosmanpaşa dolmuşları buradan kalkiyor galiba... Ama artik ne onemi varki ben zaten motosiklet kullaniyorum

Ya ben evli bile deilim ama benim hatunda karşı çıkıo herşeye.:Bu kader abicim.Çoğumuzun sonu bu anladım ben.-"efendim aşkım?tamam canım uyuyorum hemen" e gene en son sözü ben söyledim gördünüz.

bence motor keyfini eşlerinize de yaşatırsanız size engel olacaklarını sanmıyorum. :thumleft:

valla benim hatur her yere gelir zaten gelmesse kasar gayet normal olarak.
çok gezmişliğimiz vardır eşimle ama artık saçını toplatıyorum yoksa çok sıkıştırıyor arabalar.
evli kişiler motor gezmelerini beraber yapmalıdırlar.biz nasıl arkadaş dost olmaya çalışıyorsak onlarında hakkı arkadaş ve dost edinmek.
:cat:

şans işte benimkide kafamın etini yiyor hadi al artık diye :cherry:
ama sonra değişmesin :sunny:
allah korusun aboooo

herşeye katlanırım motor sevmeyen bi kadına asla :farao: hem motorcu dediğin biraz maço kalmış adamdır,öyle izin almalar falan :silent: töbee töbeeeee!!!
bana yok olmaz falan filan yapıcak direkt sırtına DURSUNUM yazar bi de kalp çizerim :p

Şu ana kadar aranızda en şanşlısı benim galiba :flower: Belki evli değilim ama sevgilimle bu sitede tanıştık.O izmir ben istanbulda olmamıza rağmen Kefken gezisinede birlikte katılabildik.Günü birlik İzmirden istanbula gelen geziye birlikte katıldığım stellama birkez daha teşekkür.Umarım herkesin eşi sevgilisi böyle motor tutkunu olur :rendeer:

hadi ordan arkadaşlar .benim tanıdığım bir ihtiyar var şöyle der.'hanımdan korkmuyorum diyeni ALLAH taş yapar,gece uyurken kızgın yağı döküverir üstüne 'diyor.....bilmem artık...... :pr:

walla benim hatun da bu konuda iyi. Tüm gezilerime gelir. Gelmesede iki patırdar sonra bişe kalmaz. Milleti duyunca hatunumun kıymetini daha iyi anlıyorum... :thumleft:

Süper Moderatör (BBRR)
valla ne diyeyim benim hanım motorla dolaşmayı benden çok sever ama camp yapmaz çadırda uyumaz :cherry:
e kampsız motor gezisi olurmu çadırı motorun tekerine bağlamadan olmaz :cat:

Arkadaşlar sizler gene de şanslısınız.
Kafanızın etini yiyecek bir sevgiliniz veya eşiniz var...

Benim Sevgili sevgilim 6 yıl boyunca uğraşıp, didinip, bin bir güçlüğe katlandığımız, her zorrluğa beraber göğüs gerip beraber sevindiğimiz ilişkimizi " geçen gün bir toplantıda birisiyle tanıştım ondan çok etkilendim ve bu da ilişkimiz hakkında ki görüşlerimi değiştirtti." diyerek beni telefonda terketti......

Hem de uzun zamandır hayata geçiremediğimiz evlenme planımızı uygulamak için her türlü şartın uygun olduğu bu döenmde.....

Emin olun kalp krizi geçirip ölseydim bu kalp acısından daha az acı yaşardım... İlaçlarla ayakta duruyorum (hayatımda ilk defa) ve bunu sadece iki gündür çalıştığım yeni işyerime belli etmemeye çalışıyorum...

Bırakın eşleriniz biraz dırdır etsin 6 yıldır neredeyse hiç kavga etmediğim onu üzmemek için binlerce defa üzüldüğüm sevgilim bırakıp gitti......

Stajyerliğe de kalmışım zaten moralim bozuk konuşturmayın daha fazla beni şimdi klavyenin üstünde ağlamaya başlayacağım...
:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Scotty, senin durumda bizden kötüymüş bea. Allah sana ondan 2 kat güzel 2 kat seni daha çok seven, motorsikletlere bayılan birisini çıkarır karşına inşallah.

boy

@nunoraider
bence motor keyfini eşlerinize de yaşatırsanız size engel olacaklarını sanmıyorum

Daha ne yaşatacam.. Bu yaz İstanbul-Bodrum-Datça, İstanbul-Assos, İstanbul-Bergama ve onlarca kez İstanbul-Kerpe yaptık. 10000 km motorla uzun yol gittik.

Ben çok dertli değilim aslında ama yine de benim kadar hevesli olmasını isterdim. Şimdi 1000RR alacaz diye hevesli bayağı.

Karşılıklı Saygı Sevgi ve Hoşgörü kavramlarını çözerseniz bir problem kalmaz. Bende evliyim ve eşim sosyal aktivitelerime kötü tepki göstermez. Allahtan kendiside benim kadar hayattan zevk alan birisi acemi olduğum için şu nada beraber gezemiyoruz sabırla ustalaşmamı bekliyor.. Dır dır vır vır yapmıyor heryere gidiyorum motorumla... Ama hiç bir zaman motorla eşimden fazla ilgilenmiyorum mazallah kıskanırsa benimde motorunda üstüne kızgın yağ döker :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Costantine
Scotty, SAKIN KENDİNİ BIRAKMA

evet kesinlikle kendini bırakma kalp sancısı zorda olsa geçer umarım seninkini biran önce geçer :salut:

diğer konuda da ben kendi motor tutkunu bir bayan olaraktan evet sevgilimle (Costantine :joker: ) bu konuda hiç sorun yaşamıyorum ama yinede eşlerin birbirlerinin özel zevklerine saygı duymalarını mümkün olduğu sürece bu özel zevkleri motor,futbol vs....
bunu birlikte paylaşmaları gerektiğini eğerki birlikte paylaşamıyorlarsa bu konudaki saygılarını ve anlayışlarını yitirmeden anlayış göstermeleri gerektiğine inanıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar