nedennnnnnnnnn?

MERHABA ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR BİR ŞEY SORMAK İSTİYORDUM VE KISMET BUGÜN MÜŞ DEMEK... BAZI BÜYÜK CC' Lİ SS MOTORSİKLETLERİN ARKA PLAKALIK YERİ ÇAMURLUK BİR DE SİNYALLERİ VS. SÖKÜYORLARMI YADA SATIYORLARMI BUNU NEDEN YAPIYORLAR ANLAMAM :pr: BİRDE GİDİP ÇAMURLUĞA PLAKAYI TAKIYORLAR. HA TAK HA TAKMA GÖRÜNMÜYOR Kİ ZATEN BUNUN SEBEBİNİ ÖĞRENEBİLİR MİYİM YOK ZEVK RENK MESELESİMİ YOKSA MİLLETİN PARASI ÇOK SIRF CEZA YEMEK İÇİN Mİ YAPIYORLAR...:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------

evet bekliyorum ss çi ler :)

Son düzenleme:
elbetteki zevk meselesi o koca lastiği göstermezsek millete neye yarar? :queen:

MERHABA ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIR BİR ŞEY SORMAK İSTİYORDUM VE KISMET BUGÜN MÜŞ DEMEK... BAZI BÜYÜK CC' Lİ SS MOTORSİKLETLERİN ARKA PLAKALIK YERİ ÇAMURLUK BİR DE SİNYALLERİ VS. SÖKÜYORLARMI YADA SATIYORLARMI BUNU NEDEN YAPIYORLAR ANLAMAM :pr: BİRDE GİDİP ÇAMURLUĞA PLAKAYI TAKIYORLAR. HA TAK HA TAKMA GÖRÜNMÜYOR Kİ ZATEN BUNUN SEBEBİNİ ÖĞRENEBİLİR MİYİM YOK ZEVK RENK MESELESİMİ YOKSA MİLLETİN PARASI ÇOK SIRF CEZA YEMEK İÇİN Mİ YAPIYORLAR...:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------

evet bekliyorum ss çi ler :)

plaka takmazsan ceza yazıyorlar
ama görünmeyen yere takılan plakaya ceza yazıldığını hiç duymadım
sinyal oalyına gelince
arkadaşlar trafikten hızlı gittikleri için sinyalle uğraşmak istemiyorlar herhalde

Yıllardır motosiklet sürerim, daha 1 tane olsun supersportundan sinyal sökene rastlamadım. Ss ci dediğin arkadaşların 84 model ss e binen apaçiler mi ?

Yıllardır motosiklet sürerim, daha 1 tane olsun supersportundan sinyal sökene rastlamadım. Ss ci dediğin arkadaşların 84 model ss e binen apaçiler mi ?

sen şu sahibinden .com a gir bakem o zzaman 84 ü de görün 2004 ü de görün :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 ----------

sinyal oalyına gelince
arkadaşlar trafikten hızlı gittikleri için sinyalle uğraşmak istemiyorlar herhalde

hımmmm ya diğer taşıtlar :silent: sadece kendi içinmi bu sinyali takıyorlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------

hımmm hadi öyle olsun bakim...

MFM

diğer taşıtlık bişey yok ki onların varlığıyla yokluğu aynı zaten
bak şimdi sol şeritten hızla geçen bi arabanın sesi vuuuuuuUUUUUUUUUUUUUuuuuvvvvv
sol şeritten geçen bir ss in sesi : vUUv .

sinyal verse ne olucak vermese ne olucak kimseye bi zararı yok :D:D:D:d

sen şu sahibinden .com a gir bakem o zzaman 84 ü de görün 2004 ü de görün :wiinkk:

Belli çok biliyorsun.Belki benim yerime sen girer, buraya bir kaç ilan linki koyarsın olur mu ? Bu arada Ss diye Yuanf5 cbr125 gibi motorların ilanını getirme bana

5 defa radara girersen ceza puanından ehliyetin gider. 1000cc kullanan biri de otoban da 140 ı sanırım geçer..
şehirler araı yolda 90 a geçer..
şimdi sana sorsak sen cg ile uzun yolda en az 110 yapıyorsundur :)
sinyal olayına gelince yarış granajı kullananlarda olmayabilir. ama diğer ss lerde asıl moda plakanın olmayışı değil beyaz küçük hatta damla denilen sinyallerdir..

5 defa radara girersen ceza puanından ehliyetin gider. 1000cc kullanan biri de otoban da 140 ı sanırım geçer..
şehirler araı yolda 90 a geçer..
şimdi sana sorsak sen cg ile uzun yolda en az 110 yapıyorsundur :)
sinyal olayına gelince yarış granajı kullananlarda olmayabilir. ama diğer ss lerde asıl moda plakanın olmayışı değil beyaz küçük hatta damla denilen sinyallerdir..

HIMMM TSK EDERİM 110 DEĞİL YA 120 CANIM O KADAR YAVAS DEĞİL:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 ----------

diğer taşıtlık bişey yok ki onların varlığıyla yokluğu aynı zaten
bak şimdi sol şeritten hızla geçen bi arabanın sesi vuuuuuuUUUUUUUUUUUUUuuuuvvvvv
sol şeritten geçen bir ss in sesi : vUUv .

sinyal verse ne olucak vermese ne olucak kimseye bi zararı yok :D:D:D:d

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:58 ----------

belli çok biliyorsun.belki benim yerime sen girer, buraya bir kaç ilan linki koyarsın olur mu ? Bu arada ss diye yuanf5 cbr125 gibi motorların ilanını getirme bana

heye hacı heye...

bide bu supersportlardan şanzumanı söküyorlarmış diye duydum.Performansa etkisi oluyor mu ?

MFM

evet yokuş aşağı çok etkili olur şanzuman sökülünce

herşeyden önce görünüş için sinyal söken görmedim gömme dinyalden bahsediyorsun sanırım gerçi gördüm ne sinyal ne ayna hiç birşey yok diğer yandan ogs den sinek gibi geçerken koltıuk altı olan plaka okunamıyor bi çevirmede polis arkadaşa sormuştum bunu yok okunmuyor palaka dedi boğaz köprüsünde

sinyali sökünce sinyalli led stop takıyorlar böylece kenardan pırtlayan sinyallere gerek kalmıyor.

plakalık kesincede motorlar cidden hoş duruyor

plakanız çamurlukta iyice sabitlenip birde motora fazla çamurlu havalarda binmiyorsanız sorun yok gayet okunuyor.

sinyal oalyına gelince

plakalar kanunen araçların üzerlerinde belirtilen yerlerde görünür şekilde durmak zorundadırlar.
ayrıca cezası vardır istersen git bir trafik polisine danış böyle bir motorla cezayı yedikten sonra soğuk suyu verecek çok kişi çıkar :mrgreen:

zevk meseleside onun dışında ceza yememek için öle yapıyolar bir çoğu öle motorla otabanda 90 la gitcek halleri yokya adam köklüyo gazı radara girsede plakası okunmadığı için evine ceza gelmiyor çevirme olsada durmuyor forumda bir kaç arkadaşı biliyorum yazılarını okumuştum bu bilgiyi onlardan aldım sayılır hatta çok iyi hatırlıyorum biri plakasını sepette taşıyormuş yunuslar durdurmuş plakasını sormuş o da sepette demiş yunuslarda iyi tamam gidebilirsin demişler :queen:

hem goruntu guzellıgı hem hafıfleme oluyo makınada ayrıca gomme sınyaller takılıyo veya sınyallı led stop lar takılıyo yanı bosa yapılmıyo onlar. herkese ıyı surusler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Alemsin SAd0... Tutmayın beni, ahanda gülüyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar