neden?

:pr: kafamı duvara vursam ancak rahatlarım. arkadaşıma motor alsın diye yardımda bulundum o beni değildi başkalarını arkasında gezdiriyor.Hız tutkusu kanıma işledi arabam bana yetmiyor.önce ehliyet mi almalıyım yoksa motor mu.Arabayı satmayı kafaya koydum.Bana destek olun fikirlerinizle.Ayrıca trafikte çok az motor kullanan bayan görüyorum neden?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ayrıca trafikte çok az motor kullanan bayan görüyorum neden?

erkekleri bile sıkıştırmaktan çekinmeyen sürücüler(onlar kendilerine bötle diyorlar) yüzünden.:pale:

akira sağ ol.herkes kurallara uysa sorun kalmaz aslında.Bayan erkek fark etmez.motor kullanıyorsun.yeni başlayacak olan birine ilk tavsiyen ne olurdu.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motor olarak soruyorsan

Ben kendi 250 cc Motorumu kullanmasını öğrendikten sonra kız kardeşime vermeyi (öğrettikten sonra tabi) düşünüyordum ama açıkçası şu anda kontrol edemez diye endişeleniyorum (söylemesi ayıp bazen ben bile zaptedemiyorum zaptiye nazırı olasım geliyor)

Ben senin yerinde olsam önce şu ucuz çin malı scooterlarla başlardım zira bu makinalar son derece kıvrak ve hata affeden makinalar . sonra 250 cc lik bir motora geçersin vücut ölçülerin uygunsa bir ömür boyu bu segment sana yeterli gelecektir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Piyasada çok fazla motosiklet marka ve modeli var.Ama seçimini iyi yapmalısın,ayrıca ben her zaman 125-150 cc arası bir motor tavsiye ediyorum her yeni başlayana.Bana kalırsa motorunu almadan önce ehliyetini,kask ve tüm koruma ekipmanlarını al derim.Nedeni basit;ehliyetin yokken yakalanırsan en ucuz 450 YTL'ye kurtulursun;ve ekipmanların yoksa düşünmeni bile istemem:pale: (Ekipmansız olman da yaşama şansını %75 oranında falan azaltır).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar