Neden Yok ve Neden Olmasın?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu baslik bu sitenin akilli telefon uygulamasi neden yok diye acilmis ama ben su an google play uygulamasindan yaziyorum

basligi dunden beri takip ettim meraktan google playde
motosikletle ilgili uygulamalara goz atayim derken bu sitenin uygulamasi karsima cikti

hadi ben sitede yeniyim de bu arkadasin bu paylasimina yorum yapan veya bu basligi goren herkes mi bu sitenin akilli telefon uygulamasi oldugundan habersiz mi yoksa ben ruya mi goruyorum

bu baslik bu sitenin akilli telefon uygulamasi neden yok diye acilmis ama ben su an google play uygulamasindan yaziyorum

basligi dunden beri takip ettim meraktan google playde
motosikletle ilgili uygulamalara goz atayim derken bu sitenin uygulamasi karsima cikti

hadi ben sitede yeniyim de bu arkadasin bu paylasimina yorum yapan veya bu basligi goren herkes mi bu sitenin akilli telefon uygulamasi oldugundan habersiz mi yoksa ben ruya mi goruyorum

Apple store da herhangi bir aplikasyon yok hocam.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------

Aplikasyon nedir?

Application 'ın türkçe okunuşu.

her sitenin uygulaması olsa ve yüklesen telefonun pili yarım gün bile dayanmaz. o yüzden hiç bir sitenin uygulaması yoktur telefonumda. web üzerinden açar bakarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar