Neden topcase içine büyük HOPARLÖRLER koyarlar ve sesi açarlar???

Merhaba Arkadaşlar...
Ankarada oturan bir vatandaşım ve yaklaşık 1.5 yıldır dikkat ettiğim ve üzerinde çok durduğum bir konu var. Sizlerle bunu paylaşmak isterim.
Genel olarak akşamları topcase lerinin içine büyük hoparlörler koyup sesi sonuna kadar açan bir kaç arkadaştan bahsediyorum. Neden bu şekilde vatandaşı meşkul ediyorsunuz? Gerçektende çok üzülüyorum bu konudan dolayı... Devamlı olarak şikayetler ediliyor ve elimden geldiğince mani olmaya ve çevremdeki insanları "bu arkadaşlar çok genç motorcular ve bakın ne kadar mutlu çocuklar" diye eyliyorum ama bir gerçek var dostlar çevreyi rahatsız ediyorsunuz ve bizlere yani motor kullananlara karşı tepkiler doğuyor.
Bilmiyorum belki önceden buradan böyle bir serzeniş olmuş olabilir. Ben ne yazık ki bu konuya bir son verilmesini rica ediyorum. Elbet aramızda bunları okuyup bu işleri yapanlar mutlaka vardır. Lütfen buna bir dur diyelim ve motosikler konusunda ailesini ikna etmeye çalışan gençlerin önlerini, yakınlarıyla devamlı mücadele veren arkadaşlara destek olalım ve motosiklet kullananları bilinçlendirelim!
Gerçekten sabah yada akşam hiç farketmiyor her saat bangır bangır müzik eşliğinde ve trafik içinde özellikle akşam üstü yada geceleri net görülemeyecek mor yada pembe renkli farlar ve ışıklarla lütfen motosiklet binmeyiniz, binmeyelim, binilmesin!
Sizlerle daha paylaşılacak güzel günler olduğuna inanıyorum. Bu konuda da yalnız kalmayacağımı bu internet forumunda biliyorum... Gelin birlik olalım ve çevremizi bilinçlendirelim!
Sevgiyle kucaklıyorum ve okuma inceliğini gösteren dostlara teşekkür ederim.
BoNcOrNo...

Evet bende Ankaradayım..Çok garip bişey.Dımtıs dımtıs geziyolar

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar