Neden stickerımız yok??

Super Moderator
Özer' Alıntı:
Her iki TShirt ten de, Anahtarlıktan da, Şapkadan da var bir kaç adet....1 TShirt = ? Anahtarlık peki:mrgreen:

Abi kazık yerden soruyorsun ama...:p
Parite günlük Merkez Bankası kuruna göre hesaplanmaktadır deyip sıyrılayım işin içinden...:p

Konu İzmir'im olunca elimdeki birkaç anahtarlık 1 "merhaba" = 1 anahtarlık kurundan verilebilir...:rendeer:

Abi kazık yerden soruyorsun ama...:p
Parite günlük Merkez Bankası kuruna göre hesaplanmaktadır deyip sıyrılayım işin içinden...:p

Konu İzmir'im olunca elimdeki birkaç anahtarlık 1 "merhaba" = 1 anahtarlık kurundan verilebilir...:rendeer:

İşte...bu... ben biliyordum senden böyle bir yanıtın geleceğini:cat:
Öperim seni kardeşim benim....İzmir'e ne zaman yolun düşecek bir daha yoksa biz geleceğiz yakında ( Dali sergisine ):wiinkk:

bende istiyorum hem stıcker hem anahtarlık nie benim başım kelmi :p gerçi biraz döküldü ama idare ediyorum fuarda buluşmak dileğiyle

Super Moderator
İşte...bu... ben biliyordum senden böyle bir yanıtın geleceğini:cat:
Öperim seni kardeşim benim....İzmir'e ne zaman yolun düşecek bir daha yoksa biz geleceğiz yakında ( Dali sergisine ):wiinkk:

Fuar bitimini takiben bir fırsat yaratmaya çalışıyorum ama buraya bir ziyareti de seve seve karşılarım, Dali'ye de birkaç günden fazla kalmadı şurada, uygun bir güne gelirse birlikte gezmek isterim hatta...:cat:

SAmetrixx Forumlarda beni mi TAkip Ediyosun hep Peşimdesin :p Bu arada Anahtarlıgımızı istiyoruz .. :D Kaçmak YOk Olcan Modum ! :D

Super Moderator
Bu konu benim başıma iş açacak sanki ama... Anahtarlık sana kurban olsun Özer... 1 tane mi var 2 tane mi var bende de bilmiyorum ama, onlar da kapıldı gitti şimdiden...(Biri de sana rezerve..:cat:)

SAmetrixx Forumlarda beni mi TAkip Ediyosun hep Peşimdesin :p Bu arada Anahtarlıgımızı istiyoruz .. :D Kaçmak YOk Olcan Modum ! :D

Kanla bak olcanda bize anahtarlık vermiyo görüyomusun
Geçen senede sticker bile vermemişlerdi hatırlasana :)
Biz de mt üyesizi bizimde motorumuz var dimi kanka sende bişeyler söyle :queen:

Super Moderator
Emrah, üst mesaja bir bakıver, sana bir kapak var orada...:cherry: Haydi sen gelmedin de, Yalova'da bende sticker vardı diye hatırlıyorum, oradan Özer'le gönderseydim keşke...

Emrah, üst mesaja bir bakıver, sana bir kapak var orada...:cherry: Haydi sen gelmedin de, Yalova'da bende sticker vardı diye hatırlıyorum, oradan Özer'le gönderseydim keşke...

Ya sticker istemiyorum olcan zaten o yüzden anahtarlığa taktım ya :)
Sticker isteyen varsa bende vereyim bikaçtane var hala elimde
Hem benım yerımde kım olsa aynı şeyi yapardı abi gilera ile burdan yalova bir senelik benzin ihtiyacı demek olurdu :queen:

herkese merhaba.. bi aksilik olmazsa fuarda görüşücez orada bende alıcam stickerlarımızdan.. bu gün bir arabanın arkasında şöyle bir sticker gördüm çok hoşuma gitti ; BENİM DİĞER ARACIM BİR MOTOSİKLET !!! acaba değerli moderatör arkadaşlarımızdan rica etsek bu stickerlardan ve MOTOSİKLETLERİ FARKEDİN !! stickerlarındanda yaptırırlarmı? ücret karşılığı da olabilir.. bizde bunları hem kendi arabalarımıza hemde arkadaşlarımızın arabalarına yapıştırsak.. sadece bir temenni.. olursa çok sevinirim..

CBA

damdan düşer gibi olacak ama arkadaşlar.şu linkteki resmi bi usb belleğe atın götürün reklamcıya size 10 dk da yapar vede kargoydu beklemeydi olmaz,hemde başkanı rahatsız etmemiş oluruz ben öyle yapıcam zaten çok bi para tututacağınıda sanmıyoruım kargo bekliceğime para vereceğime kendim yaptırırım . Sakın yanlış anlaşılmayım ben başkanı pek rahatsız etmemek ve kendimizinde ucuz paralara yaptıralacağı bişey olduğu için böyle söylüyorum.
saygılar

http://www.motosiklet.net/forum/sit...tma-si-sticker-nasil-temin-edebilirsiniz.html

evet haklısın ama yinede en azından fuardaki standta olsa iyi olmazmı? belki buna vakit ayıramayacak arkadaşlar vardır.. bide çok sayıda olunca fiyat daha ekonomik hale geliyor olabilir..

izmirde sticker bayiisi olmaya adaym:p fuara geldiğimde bolca alayımda izmirden isteyen arkadaşlar dükkanıma gelip benden alsınlar

Var ama bizim gibi Düzce vs de olanlar ıcın Soyut bı kavram :p ANca resımlerde goruyoruz arkadasların motorları uzerınde :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar