Neden stickerımız yok??

Selam arkadaşlar baya bir zamandır forumdayım .epey iyi vakit geçiriyorum neden bizim bir stickerımız yok.Forum yönetimi veya ilgilenen arkadaşlar bir stıcker hazırlasa bizde onu bulunduğumuz yerdeki reklamcılara falan yaptırıp motosikletlerimizin muhtelif yerlerine yapıştırsak birbirimizi yolda tanısak veya insanlar bizi tanısa güzel olmazmı???

Hemde biraz havamız olsa motosiklet.net tutku yaratır falan diye nasıl proje ama??

Super Moderator
Sticker'ımız mı yok? Geçirdiğin o zaman bayağı bir olmamış, epey vakit geçmemiş o zaman...

hadi ya varmıydı o zman benim niye haberim yok:D
nasıl sahip olabiliriz peki??

peki ben fuara falan gelemem ben nasıl sahip olucam kardeşim istiyorum ben bu stickerı o kadar hayranlığımız var

Kim demiş MT Sticker'ımız yok diye:mrgreen:
Bu adeta kimliksiz olmak gibi bir sey olmalı sanırım:bounce:

Sticker var hatta ben istedim.
Admin göndereceğini söyledi adres de aldı ama ses seda yok uzun zamandır.

Super Moderator
Fuarda bikaçtane ayırın bana geçen sefer kalmadı diye vermediniz bu sefer anahtarlıkla beraber isterim :p

Şimdiden ayırdım senin stickerlarını, anahtarlık bulursan bir tane bana da getirir, stickerları alırsın...:p

peki ben fuara falan gelemem ben nasıl sahip olucam kardeşim istiyorum ben bu stickerı o kadar hayranlığımız var

doğru aslında adrese postalama falan olsa daha ii olur
Şimdilik fuar ihtiyacı göz önünde bulundurulunca posta işi çok da mümkün değil sanki...(Çünkü fuarda sayı ne kadar fazla da olsa sticker yetişmiyor.) Fuar sonunda kalanlar veya yeni baskılarla birlikte postalama işlemi tekrar gündeme gelecektir.

Ben şimdi skillhuntera adres tel ne varsa yolladım sonuç ne olacaktır?Bu şekilde adreslerine teslim alan arkadaşlar varmı varsa süper valla ya:D

ohooo abi bu stickerlar karaborsa anlaşıldı :queen:
ben artık bunu burda yaptırırım napim.Bunu bulunduğum yerde uygun ebatlarda bastırtsam bi sakıncası olurmu acaba??

Super Moderator
Bir üstteki mesajda da belirtmiştim ama, tekrar yazayım o zaman; şu anda fuar ihtiyacı ön planda olacağından sticker postalamak çok kolay olmayacaktır. Yine de mevcut tam sayıyı bilmediğimden kesin konuşmak istemiyorum ama, en aznıdan fuarın sonuna kadar sticker gönderiminin pek mümkün olmayacağını, bu gecikme için de peşinen Skullhunter'ı gündeme getirmenin çok doğru olmayacağını düşünüyorum.

Ama yakın bir zamanda isteklerin hepsinin adrese ulaşacağından da emin olabilirsiniz.

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/23630-nerede-kaldi-bizim-stickerlar-4.html#post519379
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/23630-nerede-kaldi-bizim-stickerlar.html
http://www.motosiklet.net/forum/sit...ye-mt-anahtarlik-tisort-stiker-istiyoruz.html

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ohooo abi bu stickerlar karaborsa anlaşıldı :queen:
ben artık bunu burda yaptırırım napim.Bunu bulunduğum yerde uygun ebatlarda bastırtsam bi sakıncası olurmu acaba??

o sitikerle yamura yakalndinmi at gitsin :)

Super Moderator
ExTReMa' Alıntı:
1 adet anahtarlığım var onuda sağolsun crazyboyone vermişti onada mı göz diktiniz yani :queen:

Sen de açgözlü olma o kadar arkadaşım:p karar ver sticker mı anahtarlık mı?
Anahtarlıklarınız değerinde sticker'la, t-shirt'leriniz değerinde anahtarlıkla takaslanır:p Olcan karaborsacılık...:queen:

Sen de açgözlü olma o kadar arkadaşım:p karar ver sticker mı anahtarlık mı?
Anahtarlıklarınız değerinde sticker'la, t-shirt'leriniz değerinde anahtarlıkla takaslanır:p Olcan karaborsacılık...:queen:

Her iki TShirt ten de, Anahtarlıktan da, Şapkadan da var bir kaç adet....1 TShirt = ? Anahtarlık peki:mrgreen:

Valla bende Sticker bastırmayı düşünüyorum. ama Logomuzun Orjinal Boyutunu Bulamadım :cherry: Anahtarlık Fazlaysa Bİ tanede Ben Rica edeyim. ama fuara katılamam. Posta ile gönderirseniz cok makbule gecer valla. :) Kimle irtibata Geçecez?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar