Hocam işte içerde çalışan arkadaşın söylediği Türkiye geneline alındığı ben özellikle dükkan sahibi kendisimi aldı dedim. Oda yok merkezden gönderildi 200 tane dağıtılmış dedi. Benim merak ettiğim diğer mağazalarda da var mı aklınızda bulunsun eğer görürseniz burdan paylaşalım.Yakında çıkar kokusu, takip edelim bulduğumuz R25'li LTB mağazaların fotolarını ekleyelim, sonra da yamaha'ya kapak olarak göndeririz, hele bu durumda gerçekten lansman fiyatına aldılarsa işi japonyaya kadar götürmek lazım. Ben dahil birçok arkadaş lansman fiyatıyla alamamışken (bu arada yamaha almadım, almayacağım) işi kurumsaldan bağlayıp bizleri uyutmaya çalıştılarsa, yaptıkları terbiyesizliğin bir şekilde geri dönüşü olması lazım. Her ne kadar bir şey çıkacağından umutlu olmasam da en azından sanal ortamda izi kalır, gelecekte yamaha'dan motor almak isteyenlere uyarı niteliğinde kalır.
Bitmedi yamaha r25 muhabbetleri. Bitecege de benzemiyor. Allah kolaylik versin 13.500 den yamaha r25 sevdalilarimiza![]()
Sehir efsanelerinin yurdum cahillerini buyuledigi bir forum basligindan tekrar merhaba.
2 Istanbul Yamaha bayisi yakinim olmasi dolayisiyla bildigim seylerdir: Yamaha bayilerinden asla toplu motosiklet alamazsiniz. Bu is icin Ymaha Turkiye'ye gitmeniz gerekir.
Oyle "hepsini aldim kapattim" diye bir sey olmasi mumkun degildir. Ve evet, Turkiye'deki her Yamaha bayisine belirli araliklarla belirli modellerden belirli sayida urunler gelir. Bunlarin ozellikle rengi ve adedi bile kargo kasasi acilana kadar belli degildir.
R25i 13.500e sinirli sayida olan stoktan almis olan varsa vardir, yoksa sansini kaybetmistir.
Marka ve modelleri bilip bilmeden baltalamaktan vazgecin.
Sehir efsanelerinin yurdum cahillerini buyuledigi bir forum basligindan tekrar merhaba.
2 Istanbul Yamaha bayisi yakinim olmasi dolayisiyla bildigim seylerdir: Yamaha bayilerinden asla toplu motosiklet alamazsiniz. Bu is icin Ymaha Turkiye'ye gitmeniz gerekir.
Oyle "hepsini aldim kapattim" diye bir sey olmasi mumkun degildir. Ve evet, Turkiye'deki her Yamaha bayisine belirli araliklarla belirli modellerden belirli sayida urunler gelir. Bunlarin ozellikle rengi ve adedi bile kargo kasasi acilana kadar belli degildir.
R25i 13.500e sinirli sayida olan stoktan almis olan varsa vardir, yoksa sansini kaybetmistir.
Marka ve modelleri bilip bilmeden baltalamaktan vazgecin.
R25 neden XMax dan pahalı olacak ben orasını anlamadım?!!!bende x max 250 var 14450 abs fıyatı. af buyurun ama bu motor da bır zahmet benım motordan pahalı oluversın en azında 50 tl
Alıntı zapalka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
geçenlerde yolda yürüyorum, ülkenin önde gelen döner markalarından biri,kapının önüne bi ferrari çekmiş. millet toplanmış başlarına, ben de gittim, dedim birader bu ne, ne oluyor burda ?
mağaza sahibi hemen geldi ; "ya aldık işte 300-500 tane,döner markamızın reklamını yapıyoruz, kahretsin bizde böyle bir zenginlik var,her lokantaya da göndericez" dedi.
kendimden geçtim.
Heh tamda dediğim gibi işte buyüzden fotoğraf çekeyim demiştim.Neyse ismini söyledim zaten. İşten çıktığımda da fotoğrafla desteklerim arkadaşlar
R25 neden XMax dan pahalı olacak ben orasını anlamadım?!!!
XMax burada 5.500€
R25 tedavülden kalkmadan önce 4.500€ idi.
Yani Xmax'dan 1000 € ucuz bir motosiklet R25
Sıkıntı o değil.
Benim anlamadığım üretimi durdurulmuş bir motosiklete bu alakanın sebebi nedir?
R25 neden XMax dan pahalı olacak ben orasını anlamadım?!!!
XMax burada 5.500
R25 tedavülden kalkmadan önce 4.500 idi.
Yani Xmax'dan 1000 ucuz bir motosiklet R25
Sıkıntı o değil.
Benim anlamadığım üretimi durdurulmuş bir motosiklete bu alakanın sebebi nedir?
Daha okuduğunu bile anlamadan cevap yazan birinin burada insanlara CAHİLLER diye hitap etmesi çok komik!Sanırım arkadaş komedyen yada espiri yapıp bizi güldürmek istemiş.Eskiden saraylarda söz ve davranışlarıyla halkı güldürüp eğlendiren kimseler vardı bunlara soytarı denirdi.Ben soytarıları çok severim![]()
Hala 200 motorun alındığını gösteren fotoğraf koyulacak bu başlığa bekliyoruz elimizde mısır patlangaçları eğer olayınız tek bir motorun vitrine koyulmasıysa tabii ki saçmalıktan öteye gitmez bu başlık. Alan adam havalar kötü diye vitrin malzemesi yapmıştır hem dikkat çekici hemde güvenli. Bunu dahi anlayamıyorsak işimiz var demektir.
R25 başlığında bi otelin önüne park ettiğini söylmeişti bi üye şimdi o otel bütün R25 leri almış desem ne olacak?
Evet kawasaki ve yamaha 300cc Honda 500c üretimi ile yola devam ediyor.Üstad ,
R25'in üretimi mi durdurulmuş , yoksa ben mi yanlış anladım ?
Evet kawasaki ve yamaha 300cc Honda 500c üretimi ile yola devam ediyor.