Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
polis kafasına göre kimseyi çevirmez. Emir geliyorki rutin kontrol yada arama yapıyorlar. Bence dahada sıklaşsın.
ah bi bilselerdi....
polis kafasına göre kimseyi çevirmez. Emir geliyorki rutin kontrol yada arama yapıyorlar. Bence dahada sıklaşsın.
Emir geliyor tekme ile durduruyorlar emir geliyor durmak üzere olan motorsiklet kullanıcısının koluna sarılıyorlar...
Emir geliyor benim evraklarımı kontrol ederken yanımızdan geçen plakasız racingler için anons bile yapmıyor
Emir geliyor ama köprünün üzerinde direksiyonu üzerime kıran dolmuş için anons yapılmıyor. Çünkü kameralara bakmak için emir gerekli...
Elbette "ben dahil" motorsiklet kullanıcıları da hatalı ancak Trafik Polisleri de sütten çıkmış ak kaşık değiller. Daha önce de yazdım yine yazacağım amaç eğer kota tutturmaksa emniyet kemeri takmayan araç sürücülerine, ticari araçlara (Doblo, Kangoovb..) 1. boğaz köprüsünden geçerken ceza yazsalar 1 hafta içinde kotayı aşarlar.
![]()
10 yıldır araba ehliyetim var ve bir kaç kere durduruldum ondada radara yakaldığım için vs..
Ancak 1 yıldır A2 ehliyetim var hemen hergün polis durdurup ehliyet kontrolü yapıyor. Daha dün köprü yolu üzerinde 2 kez polis kontrolünden geçtim. Polis motoru kredi ile mi alıp almadığımı bile kontrol etti . Toplu sürüşlerimizde bile polis kontrolüyle karşılaşıyoruz. Sizce bunun nedenleri nelerdir ? Hala toplumda yer edinemedik mi yoksa trafikte aykırı/istenmeyen tipler miyiz ?
Durduruluduğumdaki sorgulamalar
-Ehliyet kontolü
-Ruhsat Kontrolü
-Sigrta süresi kontrolü
-Motoru kredi ile mi yoksa peşin mi aldım kontrolü
-Rehin durumu kontrolü
-Kaskı çıkar yüzünü görücem kontrolü
-Bu saatte otobanda ne işin var kontrolü ( gece saat 3:00 )
-Yanlış yerden döneektin niyetin ne kontrolü.
-Plakan temiz mi kirlimi kontrolü.
Her durdurulduğumda üzerimde
Mont + Kask + Eldiven + Dizlik mevcuttu demekki onlardan biri olmasa daha ne çeşit sorgulamalarla karşılaşacaktım.
Ben zaten potadayım abicimBir ara gidip cezalarımı yatırayım bari
Bana farketmez şuraya gel de geleyim aslında Poyrazköy istiyorum ama yağmur olursa orman yolundaki çukurları göremeyiz pekmezimizi akıtmayalım sağa sola ziyan olmasın![]()
bende tam tersi durdurulmamaktan dert yanıyorum.2 yıldı 1 kez polis çevirdi yaw![]()