Motor camiasında bir gurup varki bunların davranışları toplum tarafından kabül görmüyor.bu gurup alkollü motor sürer,hız yapar,risk alır,trafik ekiplerinden kaçar,trafikte tehlikeli hareketler yapar,motor kullanmayı hafife alır otomobil ehliyeti ile motor kulanmakta bir sakınca görmez,birduble rakıdan,bir biradan neolur canım der,kaskı zorunlu olduğu için takar.bence bu nedenlerden dolayı trafik ekipleri motorcuları yakın takibe alır.:
Nazer değdi bana son 1 aydır kimse durdurmadı hatta geçenelrde 2 gün yanıma ruhsatı ve ehliyeti almayı unutarak çıkmışım
Sahi yanımıza ehliyet ve ruhsatı almadan trafikte durdurulursak başımıza gelebilecekler nelerdir ?
Bütün seçenekler doğru. Birde motorda eksiklik diğer araçlara göre daha fazla, birde motoru durdurmak kolay yoluda tıkamıyor çek kenara demek yetiyor. Çekmezsen o sihahını çekip seni ............ yaşanmış olay.r:
bu kontroller sıklaşsın.sıklaşsınki ehliyetsiz kasksız bir arkadaşında dediği gibi motora tarzan gibi değilde,bilinçli binilsin...
zaten bende keşke girmeseydi demek istemedim orda..yanlış anlaşılmasın lütfen..sadece bu motorları benim bölgemde bilinçsizce kullanan çok sayıda insan war..ben bunu örneklemek istedim..kullanılır kullanılmaz demiyorum çünkü herkesin kendine göre ayırabileceği bi bütçesi war..buna kimse bişey diyemez..ama alanlar alanyada bilinçsiz insanlar ve kask dahi kullanmıyorlar,egsozunu açtırıyorlar,garip hareketler yapıyorlar giderken ve bu tüm motorcuların adınında lekelenmesine yol açıyor..ben buna dikkat çekmek istedim..Sözlerim Yanlış Anlaşılmasın Lütfen..iyi ki çin malı motorlar piyasaya girmiş
ben de çin malı motorlar sayesinde motosikletli hayata merhaba diyenlerdenim
ya arkadaşlar, malesef bazı zibidiler motosikletler üzerinde şaklabanlıklar yaptığı için ben bile gıcıklanıyorum.. tam soytarı tiplemeler. motosiklet pazarındaydım dün mobylet'e binmiş ekzoz da tam açık bağırtıyor motoru, fren yok bişe yok aralardan basıyor gaza, ölümüne aptalca... sanki çok hevesleniyormuşuz gibihalbuki zekalarına üzülüyorum sadece... yazııık sadece yazıık... :farao:
bunlar cehalletten geliyor..
zaten memlekette halkın cahiliyetinden dolayı bu durumda.