Neden Mt?

Neden Burdasınız?

• Burada paylaşımlarım var,buraya ait bir geçmişim var

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    59

COQ

Motosiklet Eğitmeni
stajerlik 1000 mesajdan sonra mı bitiyor sayın hocam,
biz ne zaman bitlencez :p

Sen bu miskinlikle daha çok aç kalirsin.:p
Uyelik tarihi 2006 mesaj sayisi 176
Biraz çalisman lazim hocam.
Yatarak para kazanilmaz.:mrgreen:

anaa:sunny: ben bu kadar zamandır beleşe çalışıyomuşum,hakkımı verin bana ::dpac::

SECENEKLER EKSIK mt olarak cok kötüsünüz sizin yüzünüzden bılgisayarım başka işe yaramıyor.Diğer olup bıtenlerden haberım yok haberler iptal diziler iptal oyunlar iptal e işide aksttığım oluyor. herşeye rahmen galıba tutku oluştu seceneklerde hepsi olmalıydı. TEŞEKKÜRLER MT VE ÜYELERİ ::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::::tutkuy::

benim gibi düşünen varmı bilmiyorum ama buradaki ortam çok sıcak bazen google taratmalarımda filan başka sitelere giriyorum ok abi bi soğukluk var
burada ortam çok rahat yalan yok ben ilk başta motorum çinli olduğu için bişiler öğrenmek maksadında üye oldum sonrada tutku yarattı pc yi açtığımda girdiğim ilk yerler arasında biri MT

Keşke çoklu secim olsaydı.Benim için burası forum sitesinden öte bir mekan ,ailem gibisiniz sağolun..

Buranın Mikrobu Bulaştı Tedavisi de Yok
Öyle Diyorlar
Bu Mikropla Yaşayacağız Caresi yok

site yüzünün anlaşılır ve kullanımı basit olmasıda benim için ayırt edici :cat:

hepsi :cat: teşekkürler mt :rendeer: ::tutkuy::

benim acizhane düşüncem insanlar burda ortak düşüncede oldukları için bağımlı hale geliyo. aynı ağızdan konuşmak gibi, insanların çoğu günümüzde dinlenmez hale gelebilmektedir ama heycanlar ve zevkler aynı olunca insanları birbirine yakınlaştırıyo. gibimsi

Son düzenleme:
valla bende bi nedeni yok , ben de bilmiyorum açıkçası. motosikletim olmadığı için motosiklet muhabbetlerine giremiyorum
böylelikle motosiklet hakkında paylaşım yapamıyorum.

yapılan gezilere bakıyorum özeniyorum
arada bi geyik dönüyor ona katılıyorum

tutku yarattığı söylenemez fakat, alışkanlık oldu diyebilirim.

üç tane takip ettiğim site var motordelisi motogen MT

her defasında ilk MT'ye giriyorum, diğerlerine bazen bakmıyorum bile

kendimi geliştirebiliyorum.bilmediğimi öğreniyor bildiklerimi paylaşabiliyorum daha ne olsun

şıklarda yazılanların tamamı ve
çok değerli arkadaşlar edinmeme vesile olduğu için :rendeer:

::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn

Kesinlikle MT TUTKU yarattı bende.:)

Önceden 1.5 sene bir gazetede yorum yazıyordum şimdi oraya sadece haber okumak için girip başlıklara bakıp hemen çıkıyorum diğer moto-sitelerle ise hiç işim olmaz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
''İsminden dolayı'' buraya üye oldum, MT olayını 10 ay sonra çözdüm, Anasayfayı yine 10. ay da çözdüm, forumlarda dolanıp durur sinir olurdum, hatta konu başlıkları kolay bulunsun diye öneri bile atadım :queen:

sıcak bi ortam
havalı kimse yok (olanda duramıyor zaten)
daha ne olsun ki
mutlu oldugumda ya da üzgün oldugumda burada yazacak, arkadaşlarımla paylaşabilecek kadar yakın hissediyorum

oylarınızı esirgemeyin ::alkiis:: ne kadar oy, o kadar tarafsız sonuç :cat:

admini oldğum forum var..ama nedense ilk mt ye giriyorum..ve diğer admin arkadaş sitem ediyor neden yorum yazmıyorsun diye...bazen bgün girmiycem diyorum ama sık kullanılanlar listesinde elim ilk mt ye gidiyor...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar