Neden istanbulda yaşıyoruz

Motosikleti
cbf 150
İstanbul'un içine edilme süreci 6-7 Eylül 1955'te başlamıştır. Oraya kadar iyiymiş...
1955 evet bir milat sayılabilir ama 90 lar dönüm noktasıdır. Dincilerin gelmesiyle bakınız arap şehirleri bile değil direk fellujadan hallice olmuştur. Tıpkı antik şehir kahire gibi. Ne zaman yobazlar iki kadim şehre hükmetti şehirler yok oldu. Mogol işgalinde bile böyle yıkım görülmedi.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150

Neden istanbulda yaşıyoruz​

para için, paran varsa Yozgat bile adama cennet olur.

Motosikleti
?
Motorsiklet harici trafikte işe git gel minumum 1-2 saat aralığında hayatından zaman gidiyor.
Cuma iş çıkışı yoğun
Okullar başladığı zaman servisler istanbulu mahvediyor.
Büyük takımların maçları olduğu gün trafik kilit.
Kışın yağmurda trafik kilit.
Hafta sonu bir yere gideyim dedin otopark ve kalabalık problemi.
Haftada bir gün izni olan adam ne yapsın.
Evde dursan duvarlar üstüne geliyor.
Evet ticaretin pik noktası nufüsun avantajı belki işverenler için daha iyi.
Ama ben bir maaşlı çalışan olarak istanbulda aldığım maaştan daha düşük alsam zaten diğer yerlerde kiralar daha ucuz.
Hem sakin bir şehirde yaşamış olacağım hem zamanım olacak kendim için yaşayabileceğim.
Ancak problem nerede başlıyor biliyor musunuz saygıdeğer arkadaşlar kültür,görüş,norm ve etik kavramlarda başlıyor.
Bu ay Memleketim olan yozgatta 1 hafta bulundum otopark derdin yok işe git gel çok kısa mesafe.
Hani yozgat gibi bir yerde bile başka bir şehirde yaşamayı düşündürdü bu lanet istanbul.
Tek korkum o insanların içinde nasıl anlaşacağım istanbulda bile öteki olan ben oluyorum.
Bursaya gel

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar