- Motosikleti
- Triumph Trident 660
- Konu Yazar
Motorsiklet harici trafikte işe git gel minumum 1-2 saat aralığında hayatından zaman gidiyor.
Cuma iş çıkışı yoğun
Okullar başladığı zaman servisler istanbulu mahvediyor.
Büyük takımların maçları olduğu gün trafik kilit.
Kışın yağmurda trafik kilit.
Hafta sonu bir yere gideyim dedin otopark ve kalabalık problemi.
Haftada bir gün izni olan adam ne yapsın.
Evde dursan duvarlar üstüne geliyor.
Evet ticaretin pik noktası nufüsun avantajı belki işverenler için daha iyi.
Ama ben bir maaşlı çalışan olarak istanbulda aldığım maaştan daha düşük alsam zaten diğer yerlerde kiralar daha ucuz.
Hem sakin bir şehirde yaşamış olacağım hem zamanım olacak kendim için yaşayabileceğim.
Ancak problem nerede başlıyor biliyor musunuz saygıdeğer arkadaşlar kültür,görüş,norm ve etik kavramlarda başlıyor.
Bu ay Memleketim olan yozgatta 1 hafta bulundum otopark derdin yok işe git gel çok kısa mesafe.
Hani yozgat gibi bir yerde bile başka bir şehirde yaşamayı düşündürdü bu lanet istanbul.
Tek korkum o insanların içinde nasıl anlaşacağım istanbulda bile öteki olan ben oluyorum.
Cuma iş çıkışı yoğun
Okullar başladığı zaman servisler istanbulu mahvediyor.
Büyük takımların maçları olduğu gün trafik kilit.
Kışın yağmurda trafik kilit.
Hafta sonu bir yere gideyim dedin otopark ve kalabalık problemi.
Haftada bir gün izni olan adam ne yapsın.
Evde dursan duvarlar üstüne geliyor.
Evet ticaretin pik noktası nufüsun avantajı belki işverenler için daha iyi.
Ama ben bir maaşlı çalışan olarak istanbulda aldığım maaştan daha düşük alsam zaten diğer yerlerde kiralar daha ucuz.
Hem sakin bir şehirde yaşamış olacağım hem zamanım olacak kendim için yaşayabileceğim.
Ancak problem nerede başlıyor biliyor musunuz saygıdeğer arkadaşlar kültür,görüş,norm ve etik kavramlarda başlıyor.
Bu ay Memleketim olan yozgatta 1 hafta bulundum otopark derdin yok işe git gel çok kısa mesafe.
Hani yozgat gibi bir yerde bile başka bir şehirde yaşamayı düşündürdü bu lanet istanbul.
Tek korkum o insanların içinde nasıl anlaşacağım istanbulda bile öteki olan ben oluyorum.