Neden Heryerde Taklitçilik!!

Türkiye genelinde Motorsiklet kullanıcılarının göze hiçde hoş görünmeyen Rossi modeli kask ve mont kullanmaları neden?? Herkesin kendi Nick'ini taşıması nasıl olurdu..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Türkiye genelinde Motorsiklet kullanıcılarının göze hiçde hoş görünmeyen Rossi modeli kask ve mont kullanmaları neden?? Herkesin kendi Nick'ini taşıması nasıl olurdu..

Motosiklet aleminde ona taklit denmiyor.
O replikalari yaptirmak ve ya hazirini bulmak için degerinden çok daha fazla para odeniyor.:)

Kisacasi sevdigin futbolcunun formasini giymek gibi bisey.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sade olanları en iyi neden reklam yapalım ki.

Motosiklet aleminde ona taklit denmiyor.
O replikalari yaptirmak ve ya hazirini bulmak için degerinden çok daha fazla para odeniyor.:)

Kisacasi sevdigin futbolcunun formasini giymek gibi bisey.:)

SS motorum olsa West amblemli grenaj taktırırdım :)

enduro kullanıp motorun heryerine the doctor yada 46 falan yazdıranlar benim favorim..

en çok onlar eğlendiriyor beni!

bana enteresan geliyor bu konu cidden..

illa rossi olması gerekmiyorki Replica modellerinde gayet sade replica modelleride var..

Son düzenleme:
yazıda kullanılam stıcer'ların fosforlu ve göz alıcı özellıgı oldugundan onları kullanılıyor olmasın sakın:D

Bu tamamen tuttuğun takımda ki favori oyuncunun formasını alıp arkadaşlarıyla yaptığı halı saha maçına onun formasıyla gitmesi gibi birşey. Tuttuğun yarışçının kaskını almak bence gayet normal bir davranış olur, ben alır mıyım şuana kadar almadım şuan da almayı düşünmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar