Çin malı enduru'lar yakında gelir, o zaman uygun fiyatlara alırız, bitane![]()
Bizimkilerde enduro cross karman corman bişi işte
Üstelik cin işi :S:silent:
Çin malı enduru'lar yakında gelir, o zaman uygun fiyatlara alırız, bitane![]()
Ellerine sağlık gerçekten güzel bir yazı
Bende şu aralar enduro almayı üşünüyorum da
Sanırım tek problem biraz pahalı olması
İkinci el BMW F 650'lere rastladım ve ağzımı baya
sulandırdı yalnız bu konuda biraz bilgi verebilmeniz mümkün mü?
Yakıt,Hız,..vsvsvsvss....
Ellerine sağlık gerçekten güzel bir yazı
Bende şu aralar enduro almayı üşünüyorum da
Sanırım tek problem biraz pahalı olması
İkinci el BMW F 650'lere rastladım ve ağzımı baya
sulandırdı yalnız bu konuda biraz bilgi verebilmeniz mümkün mü?
Yakıt,Hız,..vsvsvsvss....
eğer bmw 650 için sölüosan forumda vardı incelemesi araştırmanı öneririm
ama aklımda kaldığı kadarıyla 140+ çıkabilio 100 kmde 5-6 civarı yakıodu aklımda kaldığı kadayıyla böyleydi ama araştırmanı öneririm
konforsuz kısmı vibrasyon olayı sanırımhey gidi yaa 140 mı ?? 2. viteste yapıyom ben o hızı hehe
![]()
70 e sadece trafik sıkışıklığı yüzünden düşerim ben 70 e düşecek kadar bozuk yolda pek görmedim... 70 e düşsemde sen 140 la devam et önemli değil daha iyi bir süre sonra aynana silme bir mesafeden 240 la geçtimmi o rahatı pek seven popon egzoz sesinden tırsıp biraz havalanı verir söz bir sonraki bozuk yolda 70 e düşmicem nasılsa bir köy kahvesi vardır çay söler içer seni beklerim ben sen 140 la ister geç o yoldan istersen gel bir bardakta sana ısmarliim![]()
70 e sadece trafik sıkışıklığı yüzünden düşerim ben 70 e düşecek kadar bozuk yolda pek görmedim... 70 e düşsemde sen 140 la devam et önemli değil daha iyi bir süre sonra aynana silme bir mesafeden 240 la geçtimmi o rahatı pek seven popon egzoz sesinden tırsıp biraz havalanı verir söz bir sonraki bozuk yolda 70 e düşmicem nasılsa bir köy kahvesi vardır çay söler içer seni beklerim ben sen 140 la ister geç o yoldan istersen gel bir bardakta sana ısmarliim![]()