neden çok yakıyor bu meret anlamadım gitti

shenke marka bi motorsikletim var. yaklaşık olarak 30km de 1 litre benzin içiyor. motor 150 cc lik kime sorsam yakıt sarfiyatı çok diyor. ne yapmalıyım arkadaşlar çin malı motorlarda hep aynı sorun mu var yoksa benim motorda mı sıkıntı var anlamadım. hız tutkunu biri değilim 60-70 arasında sürüyorum. eğer bi sorun varsa nerde olabilir. yardımcı olurmusunuz

evet biraz fazla ama çok da fazla değil.
subap ayarı yaptırdın mı?
bujisini değiştirdin mi?
debriyaj balatasına baktın mı?
karbiratörünü temizledin mi?
hava filtresini değiştirdin mi?
lastiklerin havasını kontrol ettin mi?
sen kaç kg sin? diyet yaptın mı :)
....
....
....

Bunun gibi liste uzar. Motordan anlamıyorsan git güvendiğin bi ustaya göster.

shenke marka bi motorsikletim var. yaklaşık olarak 30km de 1 litre benzin içiyor. motor 150 cc lik kime sorsam yakıt sarfiyatı çok diyor. ne yapmalıyım arkadaşlar çin malı motorlarda hep aynı sorun mu var yoksa benim motorda mı sıkıntı var anlamadım. hız tutkunu biri değilim 60-70 arasında sürüyorum. eğer bi sorun varsa nerde olabilir. yardımcı olurmusunuz

motosiklet üzeri,ndeki egzoz orjinal mi. orjinal susturucusu takılımı ? egzozda bir oynama varmı? delik kaçak varmı. aynı şey benim başıma da gelmişti. egzozda kocaman bir delik yüzünden epey bi yakıt tüketimi oluyordu. 100 km de 2.8 LT civari yakarkan 3.8Lt-4.5 lt kadar cıkmıstı

100 km'de 2.3 litre gibi bir yakıt sarfiyatın var.
Daha ne bekliyorsun, yol yaptıkça depodaki yakıt kendi kendine artsın mı istiyorsun?

3,3 litre az biraz yüksek gibi ama kabul edilebilir sınırlar içinde. Elleme.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçen cumartesi erzincana giderken özellikle sivas akıncılar ile erzincan arasında yüksek dağlarda benzinim bitmek üzereydi o nedenle bence rampa ile alakalı motor rampaya vururnca yakıt sarfiyatı artıyor rampa aşağıya sıkıntı olmuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar