Neden CBF 150? Çünkü ;

hayırdır üstad vfr800 ü cbf le aldatmak istiyorsun da , içini rahatlatmak için bahaneler mi arıyorsun :cherry:

yok yok yemez 800 den sonra sana şöyle kırmızı bir vfr1200f gider başkası kurtarmaz:cat:

hayırdır üstad vfr800 ü cbf le aldatmak istiyorsun da , içini rahatlatmak için bahaneler mi arıyorsun :cherry:

yok yok yemez 800 den sonra sana şöyle kırmızı bir vfr1200f gider başkası kurtarmaz:cat:

hocam her gün kullandığım için yakıtla uğraşamıyorum, o yüzden CBF mantık evliliği VFR ise ... :)

1200F çok güzel bir motor ama uzun yol için daha ideal gerçi buda öyle amaaaan neyse :cherry:

hocam her gün kullandığım için yakıtla uğraşamıyorum, o yüzden CBF mantık evliliği VFR ise ... :)

1200F çok güzel bir motor ama uzun yol için daha ideal gerçi buda öyle amaaaan neyse :cherry:

gördün mü bak bahane bulamıyorsun usta 1200f le çekilmiş resimlerini tez zamanda görmek isteriz :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maddelerden çok önemli bi tanesi eksik.Onu da ben tamamlıyayım:

Satanın pişman olduğu.Başka motor alanın mutlaka yanında ikinci motor olarak kalmasını istediği motordur cbf150.Hatta büyük motorlarını satıp cbf150'ye dönenlerde çoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar