aynen aynenTekrardan geçmiş olsun Ogün...:rendeer:
O adamıda Allah'a havale ediyorum..Vicdanıyla başbaşa kalsın...:mrgreen:
Ama bundan bir ders çıkart kanımca...:wiinkk:
Sözle peynir gemisi yürümüyor bu memelekette..ale:
Keşke kanuni olarak hakkını arasaydın..r:
O adamı ::rantinp: (neyse) görürsen etek giymesini söylee, yada ziyaretine gidersen yanında
şöyle çiçekli bir çingene eteği götür hediyen olsun..![]()
enteresan inşallah ben sonuncu olurum teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Ogün kardeşim. Maltepedeki mangal pertisinden sonra o gün katılanlardan kaza geçiren 3. sensin inşallah bu son olur .
iyileşir iyileşir nekaldiki alıştık biz ona yalnız bırakmaz bizleri fazla.tekrrar geçmiş olsun ogün kardeşim.Sevgili Ogün Bülent (Desperadost) çok geçmiş olsun :rendeer:
Festivallere kadar iyileşirsin sanırım? :cherry:
sağol ümmet abicim ayaklanıyorum şükürler olsun bu senede marmoktayız inş. BBRR barışıda özledim yine sen ben tekteker arif aynı yerde fotoğrafları tazeleriz öpüyorum abicim .....iyileşir iyileşir nekaldiki alıştık biz ona yalnız bırakmaz bizleri fazla.tekrrar geçmiş olsun ogün kardeşim.
teşekkür ederim varolun ....büyük geçmiş olsun ogün ustam ALLAH acil şifalar verir inşaallah
sonsuz teşekkürler....büyük gecmiş olsun ucuz atlatmışsın .
:wiinkk:Kamyoncuya death metal tarzı bi beste yapsa daha iyi uyardı...
teşekkür ederimabi tekrar geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsun ogün,
umarım geçen zamanda daha iyi olmuşsundur.
seni her zaman aramızda ve neşeli görmek isteriz
sen bizlerin duygularını en iyi anlatan kişilerden birisin çünkü
daha da önemlisi çok sevdiğimiz bir arkadaşımızsın...
tekrar çok geçmiş olsun...
yürümeye başladım zannedersem 1 haftaya kadar rahat rahat yürürüm çok sağolun..abıı coook cook gecmıs olsun umarım tez zamanda ıılesırsın...
valla her şerden hayır doğar derlerya evde kaldığım sürede 2 şarkı daha yaptım süpriz zamanın gelince inşallah paylaşırız benimde sizlereOgün abi çok büyük geçmiş olsun.Sana ve şarkılarına ihtiyacımız var.İnşallah bir an evvel ayağa kalkarsın.Tekrar geçmiş olsun.Saygılarımla.:bounce:
oğuzum :mrgreen:valla haklısın canım kardeşim iyiyim iyiyim atlattık şükürler olsun sende beni sıyırıkla falan atlattım zannettin heraldeGeçmiş olsun Ogün kardeşim.Bayadır siteyi okumamıştım.Kaza günüde haberini aldık ama bişeyi yokmuş dedilerdi bana.Eğer bu bişeyi yoksa,kötü nasıl olur bilemiyorum.