teşekkürler kimseye yaşatmasın rabbim.....geçmiş olsun:rendeer:
bir daha yaşamamanı temenni ederim![]()
aynengeçmiş olsun kendisi cnn türkte nası yani programında şarkı söyleyen arkadaştı sanırım
hakan cım sağol sende camiamızın güzel köşelerinden değerli bir motosikletcimiz sitesiyle hizmet veren arkadaşımızsın hayır konserlerinde çocuklarımıza emeklerin vardır sanada çok teşekkür ederim ve çok geçmiş olsun bu arada benim gazete haberimin çıkmasına kaza geçirdiğimi duyurmaya ilk murat ABZAH arkadaşım vesile olmuştur onu hep kendimizden daha yakın gördüğüm için bahsetmedim ama o olmasaydı samimiyetimle kaza haberim duyulmayacaktı.Ogün kardeşim çok ucuz atlatmışsın bu kazayı... Büyük geçmiş olsun diliyorum buarada manşette olmuşsunGeçen haftalarda bende ufak bir kaza geçirdim fakat senin kadar ağır bir kaza olmadı tabiii.
Umarım kısa zamanda aramıza dönersin...
hakan cım sağol sende camiamızın güzel köşelerinden değerli bir motosikletcimiz sitesiyle hizmet veren arkadaşımızsın hayır konserlerinde çocuklarımıza emeklerin vardır sanada çok teşekkür ederim ve çok geçmiş olsun bu arada benim gazete haberimin çıkmasına kaza geçirdiğimi duyurmaya ilk murat ABZAH arkadaşım vesile olmuştur onu hep kendimizden daha yakın gördüğüm için bahsetmedim ama o olmasaydı samimiyetimle kaza haberim duyulmayacaktı.
kendisi bize çok samimi arkadaşı olan hayatını kaybeden benimde çok sevdiğim hasan kardeşimizin emaneti parçasıdır oda basınımızın değeri ve bizlerin en yakın takipcisi canımızdır.
sevgili murat her zaman yanımızda olmuştur aynı benim yaşadığım olaydaki gibi sağolsun muratcım sana ne kadar teşekkür etsem az bunu biliyorsun :rendeer:
kamyon şöförü dünya iyisi bir kardeş çok üzüldü abi ne yaptım ben dedi sorun onda değil bana söz veren şirket sahibi patronlarında onlar söz verdiler bizden şikayetci olma biz senin masraflarını karşılayacağız dediler sonrasında yok oldular allahım şahit 1 liraları nasip olmadı bırak onu insan bir arar ya telefonlarıma çıkmaz iş yerlerine gittik yanımıza gelmedi orada olduğu halde dışarı yanımıza çıkmadı.Dostum cok gecmis olsun ya .Buyuk bi olay olamadiginada cok sevindim. Umarim arac surucusude bir arayip sorar , onlarda baya korkmus anlasilan.
kamyon şöförü dünya iyisi bir kardeş çok üzüldü abi ne yaptım ben dedi sorun onda değil bana söz veren şirket sahibi patronlarında onlar söz verdiler bizden şikayetci olma biz senin masraflarını karşılayacağız dediler sonrasında yok oldular allahım şahit 1 liraları nasip olmadı bırak onu insan bir arar ya telefonlarıma çıkmaz iş yerlerine gittik yanımıza gelmedi orada olduğu halde dışarı yanımıza çıkmadı.
ben sadece ondan lafında durmasını bekledim yoksa sağolsun benim ailem kardeşim bana destek oldular ama bana büyük ders oldu umarım benim gibi kimse aldanmaz iyi niyetli davanmaz yapı meselesi birde ben kimseye kıyamıyorum zaten o yüzdende........... böyle işte daha devam etmeyeyim sizler sağolun sizlerden manevi destek almam bana güç veriyor sağolun ........