Neden çarptın kamyoncu abi

[IMGL]http://img373.imageshack.us/img373/8130/5647281dp9.jpg[/IMGL]​

Türkiye’de ilk kez motosiklet temalı şarkılar yapan motosiklet tutkunu müzisyen Ogün Bülent Görgün (35), Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası’nda kalan çocukları ziyarete giderken, Beylerbeyi’nde bir hafriyat kamyonu çarpınca motosikletinden düşerek bacağını kırdı.

"Motosikletleri fark edin" parçasıyla tanınan Ogün Bülent Görgün, bu kez de kendisini hastaneye götüren ancak bir daha arayıp sormayan vefasız kamyoncu için "Ah kamyoncu abi" şarkısını besteledi. TRT İstanbul Radyo Gençlik Korosu’nda müzik hayatına başlayan Ogün Bülent Görgün, 1992 yılında müzisyen olarak çalışmak için gittiği Kuşadası’nda motosikletle tanıştı. Motosikletin eğlenceli, aynı zamanda da tehlikeli olduğunu öğrendi. Trafikte başka araçların tacizleri sonucu kaza yaparak hayatını kaybeden motosikletçiler için yapılan bir etkinlikte, seslerini fazla duyuramadıklarını düşünüp konuyu şarkılarına taşımaya karar verdi. Böylece, "Motosikletleri fark edin" adlı şarkısını besteledi. Şarkı "Kimse bize serseri demesin, Yollarımızdan eylemesin, Bizler de canız yanarız, Kaybettiklerimize ağlarız, Ne yürekler koptu bizden, Ne yiğitler göçtü erken, Analar yolları gözlerken, Dönülmedi esen yelden, Fark edin artık fark edin, Fark edin bizi fark edin" dizelerinden oluşuyordu. Ogün Bülent Görgün’ün gitarıyla çalarak seslendirdiği şarkı video paylaşım siteleri aracılığı ile tanıtıldı ve yüksek izlenme oranları aldı. Ogün Bülent Görgün, TV’de motosikletle ilgili yapılan birçok programda da şarkısını canlı olarak seslendirdi. Ogün Bülent Görgün, 4 Mayıs sabahı, sürekli ziyaret ettiği ve kendisine "Motosikletçi Abi" diye seslenen Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası’ndaki çocuklara şarkılar söylemek için Küçükyalı’daki evinden motosikletiyle yola çıktı. Sırtında gitarıyla Beylerbeyi’ne kadar sorunsuz geldi, ancak burada, yasak olmasına rağmen U dönüşü yapan bir hafriyat kamyonu motosikletine çarptı. Gitarı, motosikleti ve kendisi ayrı yerlere savruldular. Sol ayağının aşık kemiği kırılan Ogün Bülent Görgün yerde acılar içinde kıvranırken, kendisine çarpan kamyoncu ile kamyon sahibi yanına geldi. Şirketin sahibi olduğunu söyleyen biri, "Hata yaptık. Seni hastaneye götürelim. Ne olur bizden şikayetçi olma" dedi. Kamyoncular Ogün Bülent Görgün’ü hastaneye götürdü ancak bir daha ne aradı, ne de sordu. Konserlerinden ve sağlığından olan Ogün Bülent Görgün, kamyoncunun vefasızlığını da bir şarkıyla dile getirdi.

Ah Kamyoncu Abi

Bak yerlerde yatıyorum

Kaderime ağlıyorum

Senden yardım istiyorum

Neden çarptın ah abi

Ah kamyoncu abi

Dönmeseydin hızlıca

Baksaydın sağ aynaya

Motosikleti hatırla

Neden çarptın ah abi

Sakın bizleri unutma

Motosikleti hep hatırla

Sinyali ver bak aynaya

Yaralandım kırıldım abi

Ah kamyoncu abi

Eyüp SERBEST/İSTANBUL

Kaynak ; http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9017490.asp?gid=233&sz=12103

Son düzenleme:
Çok büyük geçmiş olsun.

Kesin bu kamyoncu şarkıyı dinledi ve yediremedi kendine. :p

Sevgili Ogün Bülent (Desperadost) çok geçmiş olsun :rendeer:
Festivallere kadar iyileşirsin sanırım? :cherry:

oyy Geçmiş olsun.. Tamda hayır işine giderken... hayret... Kamyoncu amacya burdan seslenmek istiyorum, Düşte sende gör :p

007

Ogüncüm büyük geçmiş olsun.
İnşallah bir an önce sağlığına kavuşursun.

Sevgiler, saygılar...

çok büyük geçmiş olsun ogün abi çok üzüldük :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda sağlığına eskisi gibi kavuşur..

ogün kardeş geçmiş olsun....

bir laf vardırya... damdan düşenin halinden diye...

şimdi kamyoncuya bi jcb çarpsın görsün anyayı konyayı

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
1 yıldan fazla kamyon süren insanları beyni sulanır normal bi insan olarak görmemek gerekir onlara kaza yapmamaları için ancak bi raylı sistemem yapmaları gerekir türkiyede kazaların %70 i kamyonlar yüzünden olmuştur

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

Ogün geçmiş olsun kardeşim..:pale:
Tez elden iyileşirsin inşallah..:rendeer:

Bunda da bir hayır vardır..Takma kafana...:wiinkk:

Sevgili Ogün Bülent geçmiş olsun dileklerimi iletiyor en kısa sürede eski sağlığına kavuşmanı temenni ediyorum :rendeer:

çok büyük geçmiş olsun.. inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ogün kardeş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar