Neden bütün motorlar Tertemiz ?

motorumu temzi görmek benim hoşuma gidiyor lakin sokaktakiler bile temiz olunca ayrı bir gözle bakıyorlar...

ilk olarak motorumla çıkmadan önce eğer vaktim varsa bir bez ile tozunu alırım ondan sonra yola çıkarım..

her zaman temiz olmasından yanayımm..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pis motorun tadını alamıyorum:mrgreen:

Birkaç günde bir temizlerim tamamen... Fakat siperliği ve çantaları taktırdığımdan beridir branda küçük gelmeye başladı ve brandasız durunca toz oluyor tabi dışarıda durduğundan..

ben nezaman motoru kullansam sürekli elimde bez siliyorum... utanıyorum görmemişin bir motoru olmuş , derler diye o yüzden çabucak silip camın önüne koyuyorum... :)

BAKARSAN BAG BAKMAZSAN DAG OLUR MOTOR SEVDASI COK GUZEL BIDE KIRLI OLDUGUNDA BENIM ICIM RAHAT ETMIO LASTIK YANAKLARINI BILE TEMIZLIYORUM :queen:

motosiklet ayrı bir zevk ve hobi
arabaya gre daha bi üzerine düşkünlük var
bilmem anlatabildimmi kısaca

Forumdan Uzaklaştırıldı
başlığı görünce sahibinden.com'da satılan motorlar hakkında birşey olduğunu düşünmüştüm :) sadece orada değil aslında çoğu sitede satılık motosikletlerin hepsi temiz , yani kazasız . çok yalancı olmuşuz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben araziye çıkıyorum,geliyorum hemen su tutuyorum alete.

Temiz olunca daha güzel görünüyor insanın gözüne...

Hatta aldığım günlerde sonax'a gitmiştim...

Son düzenleme:
Bu nasıl bi soru,motorların geneli özelliklede ss'ler keramet sahibi motorlar,evliya gibi kir tutmazlar....

Ama kirlenmek güzeldir.....( tacize uğramış kız smileysi...):p

valla motora temiz bakmak güzel birşeydir bende 3 yıllık todayimi yıkıyorum filan benzin alcamm pompacı diyor yenimi aldın kaça aldın hehe motora bakmak güzel birşey ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar