Neden bilmiyorum ???

bazen otomobil ile yolda ilerlerken birden bire şerit değiştiriyorum ve özellikle sinyal vermemeye gayret gösterip yanımdan geçecek olan motosikleti sıkıştırıyorum. aynadan bakınca bir motosiklet in beni geçmeye çalıştığını görüp direksiyonu sağ sol yapıp arkadaki motor un dengesini bozuyorum. şerit içerisinde ilerleyen bir motosiklet görünce hemen üzerine doğru sürüp onu şerit dışına hatta bazen yolun dışına itiyorum ve hemen babamdan bana miras kalan şeridime yerleşiyorum. kırmızı ışığı görünce durmadan devam edip arabaları sıkıştırıyorum önüme motosiklet çıkıncada hiç gazı kesmeden üzerine sürüyorum. emniyet şeridine girip çıkıyorum sürekli oradan bir motosiklet geçmesini hazmedemiyorum. bi yola girişte ve çıkışta önümdeki araca iyice yaklaşıp benden başka hiç kimsenin geçmesine izin vermiyorum araya bir motosiklet girdiysede hafiften tampon ile dokunup elime aldığım levye ile aşağı iniyorum kaçıyor adam düşüyorum peşine ilk sıkıştırdığım yerde kaldırımla yol arasında pestil ediyorum. park ettiğim zaman aynayı iyice kontrol edip yanımdan motosiklet geçeceği anda kapıyı açıp üstüne birde adamı dövüyorum parasını alıp yeni kapı yaptırıyorum. yol kenarında motor görünce önüne park edip motor un ordan çıkmayacak şekilde yolunu kapatıyorum. ben bütün bunları neden yapıyorum bilmiyorum ama yapıyorum.....

Ne yaptık Canavar mı yarattık. Tümeeer Tümeer şlak şlak kendine gel.

Çok güzel yazmışsın canım arkadaşım ben anladım ruhundan aktarmak istediklerini :rendeer:

:silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent:

çok geçmiş olsun dileklerimle eyvallah :)

Sadobey' Alıntı:
Ne yaptık Canavar mı yarattık. Tümeeer Tümeer şlak şlak kendine gel.

Çok güzel yazmışsın canım arkadaşım ben anladım ruhundan aktarmak istediklerini :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
senin gibi manyaklardan cok var tümer üzülme :mrgreen:

he çok var bu familadan adamlar deli ediyorlar milleti traik canavarları ..

yok be abi motordan canım kötü yandı zaten serviste şu an 850 ytl masraf var motor dağıldı yolda giderken içerde ne varsa kırılmış öylesine yazdım bunu trafikte gördüğüm tipleri anlattım :)

tunoka' Alıntı:
Hayırdır yeni arabamı aldın motorumu sattın ne:mrgreen:

Yok yok arkadaşımızı rüzgar çarpmış. ::eek:hmy:: ::eek:hmy:: ::saad:: ::saad:: ::saad:: ::karma:: ::karma::

Tümercim,
süper anlatmışsın. Bir çok sürücünün içinden geçenler ancak bu kadar güzel ifade edilebilir. Bence bu yazıyı Ayşe'nin (şule bilgiç) okusa keşke. Hürriyet otoyaşam ekinde yayımlanırsa ne güzel olur.:)

eskiden olsa çok uzun uzun yazardım şimdilerde böyle kısa aralarda günübirlik iğnelemeler işte beğendiğine sevindim ...

vedo' Alıntı:
Tümercim,
süper anlatmışsın. Bir çok sürücünün içinden geçenler ancak bu kadar güzel ifade edilebilir. Bence bu yazıyı Ayşe'nin (şule bilgiç) okusa keşke. Hürriyet otoyaşam ekinde yayımlanırsa ne güzel olur.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ava giderken denk gelse ya boyle birisi uzerine super poze dogrultayim bakalim ne yapacak bu tiplere anca bu yarar..

Kanunıye bındın bınelı motorlara bakıs acın degıstı abı senın:)

Selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar