- Konu Yazar
ÇALINDIKTAN SONRA BULUNAN ARAÇLARA NE OLUYOR, KAÇTANESİ HABER VERİLİYOR?
yıllar yılıdır bu konuyla kimse ilgilenmedi. yoksa ilgilenme cesareti gösteremedi mi:silent: bu olayda kapkaç olayı kadar yaygın ama nedense haber organlarında hiç popüler olamadı.
ale: halbuki bunda mağdur olan insanlar kapkaç mağduru olan insanlardan daha fazla sayıda.
r: her yıl çalınan BİNLERCE araçtan kaçtanesi bulunuyor. >>YÜZLERCESİ<< PEKİ KAÇTANESİ SAHİPLERİNE HABE VERİLİYOR. :cyclopsan haber verilen veya sahiplerinin peşine düşüp bulabildiği araçlar kaç sene otoparklarda çürüyor. :farao: evet benim sizden ve ilgililerden üzerine gitmenizi istediğim konu budur. bu çok önemli bir konudur bence.
BU YAZIYI KAÇTANE GAZETE EDİTÖRÜ VE TELEVİZYON PROGRAMCILARINA GÖNDERDİM.
SİZDE BU KONU HAKKINDA YAZABİLECEĞİNİZ YERLER VARSA LÜTFEN YAZIN.
BİZ BU KONULARI GÜNDEMDE TUTMADIĞIMIZ SÜRECE BİRİLERİNİN HERGÜN CANI YANIYOR
BİRİLERİNİNDE EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜLÜYOR.
r:
r:
r:
lütfen bu konu hakkındaki görüşlerinizi yazın. ön sayfada yer almasını sağlayın ki herkes görsün.
çok çok teşekkür ederim.
yıllar yılıdır bu konuyla kimse ilgilenmedi. yoksa ilgilenme cesareti gösteremedi mi:silent: bu olayda kapkaç olayı kadar yaygın ama nedense haber organlarında hiç popüler olamadı.
BU YAZIYI KAÇTANE GAZETE EDİTÖRÜ VE TELEVİZYON PROGRAMCILARINA GÖNDERDİM.
SİZDE BU KONU HAKKINDA YAZABİLECEĞİNİZ YERLER VARSA LÜTFEN YAZIN.
BİZ BU KONULARI GÜNDEMDE TUTMADIĞIMIZ SÜRECE BİRİLERİNİN HERGÜN CANI YANIYOR
BİRİLERİNİNDE EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜLÜYOR.
lütfen bu konu hakkındaki görüşlerinizi yazın. ön sayfada yer almasını sağlayın ki herkes görsün.
çok çok teşekkür ederim.
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.