nede zormuş mont bulmak...

Arkadaslar mont arıyorum 300ytl den aşagı mont yok nedir bu...Uygun olanlar yani 150- 200ytl arası mont bakıyorum.Yurt dışında ALPİNESTARS marka air-flo model mont 145$ civarı ,bilgisi yada fikri olan varsa lütfen paylaşsın...

Yani ögrenciyiz şurda zaten alıcagım mator 150cc lik bir motor ılcağım mont beni yagmurdan ruzgardan korusun yeter. saygılarımla...

cneyt nerden yazıyorsun söylersen yardımcı oluruz.istanbul'da bir sürü yer var mont satan.deri arıyorsan lalelide ihraç fazlası süper deri montları 150 ytl ye satıyorlarmış.üstelik bel, omuz ve dirsek korumalı bu montlar.

bide md'de bir arkadaş kendi firmasının reklamını yapmıştı.bu montlar 150$ imiş.
adres şu: AMF Deri-Tekstil Gökalp Mahallesi 48.Sok No:61 Zeytinburnu-İstanbul
Telefon: 0212 416 58 52 -0212 679 85 78

100_0419.jpg

100_0418.jpg

goretex
100_0424.jpg

fakat niyeyse bu montlar hep sigara reklam panosu şeklinde! :silent:

bu arada mont demişken bende şöyle birşey istiyorum
j_rallye2_graurot.jpg

t_rallye2_graurot.jpg

botuda koyalım takım tamamlansın :)
b_enduro_ralleygs1_schwarzweissgelb.jpg

eldivensiz olmaz
vis_gloves_boxercup.jpg

:mrgreen:

jawa, takımı dizmişin abi :) Harbi güzeller ama... Bir YBR parası da bunlara vermek gerekir :cherry:

jawa eyvallah.Ben trabzondayim ama istanbulda kardesim var ona baktiricaz artik bedenler ayni sayilir.

Hocam mont aldınmı bilmiyorum ancak almadıysan ben 200 lük honda ile başladım ve sadece 30 YTLlik benzinle o motoru sattım şimdi daha büyük bir makineye biniyorum, dolayısı ile 2 adet yeni mont aldım, arkadaşın resimlerini gönderdiklerinden, dolayısı ile sadece 2 hafta kullandığımı RICHA (belçika malı)montu satabilirim çünkü ciddi yer kaplıyor dolabımda ve kullanmıyorum. Hem yazlık, hem kışlık, yani yağmur su geçirmez ve içinde soğuk havalar için resistance var, kırmızı siyah renkte, kol, dirsek ve sırt korumalı, 190YTL ye bırakırım, 350 YTL ye almıştım ama şimdi € düşük 325 e denk geliyor. İşini fazlasıyla görür, İstanbul dayım, 532-2934109

Tunerider ilgine çok tesekkur ediyorum.Piyasayi bana yetecek kadariyla arastirdim ve gördümki montlar 300 ytl civari.ve artik yeter diyerek internette gözüme pek hos gorununen bir montun siparisini verdimdaha once gorusmus olsak olurdu neden olmasin.

TUNERIDER,
ben ilgilenebilirim, beden ve resim gonderirmisin acaba.
boy/kg : 170 / 70
eyvallah,

ben sirkecide motor malzemeleri satılan biryer var ordan aldım scorpio diye mont 210ytl 6 taksit omuz ve dirsek korumaları var

Yahu arkadaşlar şu BMW takımı çok güzelmiş modelini fiyatını ve nerede bulacağımızı da biliyormusunuz

Ben de bir soru, biraz garip gelebilir gerçi size ama, yine de soralim, bilmemek ayip değil... :)

Benim üç tane, çok sevdiğim normal montum var, kışlık, mevsimlik ve yağmurluk tarzlarında. Sizce bunlara koruma taktirma/diktirme şansım olur mu?? Böyle bir imkan veya olay var midir?? Böylece motorsiklet kullanırken güvenle giyebiliriz bunları diye geçiyor aklımdan... Bilen varsa ve yorum yapabilirse sevinirim.

var var.. takılıyo koruma parcaları dirsek omuz vs gibi. ama nerde takılır nasıl takılır onu bilmiyorum. ama takılıyo yani onu soleyebilirim.

arkadaslar bende scooter 125 cc motorumla ilk defa kışın binicem yağmurluk tulum almak istiyorum nerde satılır dükkan ben ist sefaköydeyim fiyatları nedir
mağaza adresi lütfen

tunerider arkadaşım montu sattınmı bir resmini koyup bedeninide söyleyebilrimisin...kolay gelsin.

tunerider kardesım,ben montunu çokk merak edıyorum,acaba bana olurmu..boyum 1.70 kılom 52.......bayana olur mu acaba???resım falan yokmu
:silent:

ben bering aldım mont rüzgar yağmur dinlemiyo çok iyi ve rahat turkiye fiyatı 160 € ama yaz şartları için iç kısmını çıkartsan bile fazla kalın geldiğinden ekstra bi yazlık mont ihtiyacı duydum .. ama türkiyede pahalı oldukları için bu sene amerikadan 100$ a süper bir first gear yazlık mont aldım ... orda montlar 80$ dan başlıyo en süperleri 300$ ( türkiyede 700€ filana sattıkları) yanı stnadart muhabbet işte türkiyede tüm motorcuları kazıklıyolar.....bu arada BMW rally suitt ten bende istiyorum ama tüm takım neredeyse 1500 € ya geliyo........

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben şu motoru bi alimm, sonra bakcaz artık çaresine.. (gel kasım gel ) :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar