Ne Zaman 4 silindire Geçmeliyim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süperrr yafff :mrgreen: makineyle dans ediyorr :p :cat:

Bu adamlar dalgami geciyorlar:pr: Onlar oyle motor kullaniyor ise o zaman bizim yaptigimiz ne????

peki gösteri güzelde ne için yarışıyorlar anlayamadım.
polismi olcak bunlar, yoksa adamlar öylesine eğlencemi yapıyorlar.

Sonra "niye kaza yapıyoruz" diyoruz :) Adamlar 200kg'lık aletlerle oyuncak gibi oynuyorlar :)

Çocukken Balıkesirde bir gösteri izlemiştim.Hala gözlerimin önünde...Arabalar yan yatıp 2 tekerlek üzerinde gidiyordu.Alevli çemberlerin içinden geçiyorlardı.Daha bilumum arabayla yapılamaz şeyleri yapıyordu adamlar.Şimdi sormak istediğim bu cambazlıkları yapınca daha mı iyi kullanıyorlar?Yani bu bence akrobatlık.Çok yüksek ileri sürüş teknikleri.Bunları (arabadan tecrübeyle biliyorum) kullanmazsınız.Yani Rıdvanın bir lastik reklamında oynadığı film vardı hatırlarmısınız.Slight çekerek arabayı döndürüp park ederdi tek arabalık yere.İşte oraya girişin 5 manevralı şeklide var.O da park ediyo.Buda park ediyo_Onlarda kullanıyor bizde.(Acaba kedi ve ciğer muhabbeti olabilirmi yazdıklarımda?:p )

Çocukken Balıkesirde bir gösteri izlemiştim.Hala gözlerimin önünde...Arabalar yan yatıp 2 tekerlek üzerinde gidiyordu.Alevli çemberlerin içinden geçiyorlardı.Daha bilumum arabayla yapılamaz şeyleri yapıyordu adamlar.Şimdi sormak istediğim bu cambazlıkları yapınca daha mı iyi kullanıyorlar?Yani bu bence akrobatlık.Çok yüksek ileri sürüş teknikleri.Bunları (arabadan tecrübeyle biliyorum) kullanmazsınız.Yani Rıdvanın bir lastik reklamında oynadığı film vardı hatırlarmısınız.Slight çekerek arabayı döndürüp park ederdi tek arabalık yere.İşte oraya girişin 5 manevralı şeklide var.O da park ediyo.Buda park ediyo_Onlarda kullanıyor bizde.(Acaba kedi ve ciğer muhabbeti olabilirmi yazdıklarımda?:p )

Bahsettiğin konuyla bu videonun alakası yok ama hiç :) Bu akrobatlık değil, zor durumlardan kurtulma tekniği. Bu adamlar polis ve eğitim alıyorlar.

hayretler ıcındeyım,bu cekıkgozlulerın yaptıkları seylere ınanmak zor. ama bılınclı olmak ve de egıtımlı olmak ve de deneyım kazanmak ayrıcana da atik ve hızlı olmak dedıklerı bu olsa fgerek

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu eğitimi honda veriyor zaten gs1-gs4kadar en zoru dört ve sadece davetli
olarak gidebiliyorsun eğitimide hornet 900le görüyorsun .

not:honda eğiticilerde japonyadan eğitimi aldılar:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Birden bizim polisler geldi aklıma....Gülmekten yarıldım yaaa tabi bizimkilere....

O güzelim bmv ler ne çekiyorlar.....Ah dilleri olsa da konuşsa....

Harika bir video....Üst konu olmalı bence...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar