Ne Yazdığınıza Dikkat Edin!

Arkadaşlar, forumda ne yazdığınıza çok dikkat edin! Yazacağınız en masum eleştiriler bile sitenin engellenmesine sebep olabilir!

Dünyanın en ünlü biyologlarından Richard Dawkins'in internet sitesi, Harun Yahya takma adını kullanan ve biz motorcuların adını kötüye çıkartan motor sevdalısı(!) Adnan Oktar tarafından engelletilmiş. Sebep ise Motorsever Adnan Oktar'ın yazdığı kitapların eleştirildiği yorumların kaldırılmamasıymış. Dawkins de bunu protesto etmek için kendi sayfasının en üstüne Türk bayrağı, yanında "Banned in Turkey" diye bir banner yerleştirmiş. Bir Türk olarak açıklama yazmak amacıyla siteye üye olmaya çalıştım, ancak site Türkiye'den engelli olduğu için üyelik de açamadım. Kafayı kuma gömmenin böylesi!!!

Bundan sonra "Şu marka iyi, şu marka kötü" derken daha dikkatli olun, bir gün MT'ye girdiğinizde

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir

diye bir yazı görebilirsiniz.

harun yahya tam olarak ne yapmış motorcularla alakalı? bilgilendirirsen sewiniriz khutuck.

Güzel bir nokta. Fakat mahkeme kararıyla sitede bazı firmalar aleyhinde yazılar olduğu tespit edilirse, site yönetiminden bu yazıları siteden kaldırması istenir ve site yönetimi de gereğini yapar diye düşünüyorum.

Evet aslında cok önemli bir konu hele ben cok dıkkat edıyorum Çünkü yazdıgım mesajları degıstıremıyorum hata alıyorum cok fazla degısıklık yaptıgnız ıcın bla bla bla degıstırmıyor...

Arkadaşlar, forumda ne yazdığınıza çok dikkat edin! Yazacağınız en masum eleştiriler bile sitenin engellenmesine sebep olabilir!

Dünyanın en ünlü biyologlarından Richard Dawkins'in internet sitesi, Harun Yahya takma adını kullanan ve biz motorcuların adını kötüye çıkarta.......

Güzel bir noktaya değinmişsin... :cat:

Bu sadece yorumlarla bitmiyor. Bazı arkadaşlar kaza resimleri koyuyor ya da gazetelerden alıntı yapıyor. Basın yayın kuruluşları izinsiz koyulan haberlerinden dolayı yasal organlara başvurabilir.
Çektiğiniz fotoğrafta takla atmış otobüsün firması ile başınız belaya girebilir.
Aynı zamanda trafik ekiplerine her gün saydırıyosunuz :) o sebeple 40.000 üye için ayrı bir ergenekon bile oluşabilir :)
Bilginize

Güzel bir noktaya değinmişsin... :cat:

Bu sadece yorumlarla bitmiyor. Bazı arkadaşlar kaza resimleri koyuyor ya da gazetelerden alıntı yapıyor. Basın yayın kuruluşları izinsiz koyulan haberlerinden dolayı yasal organlara başvurabilir.
Çektiğiniz fotoğrafta takla atmış otobüsün firması ile başınız belaya girebilir.
Aynı zamanda trafik ekiplerine her gün saydırıyosunuz :) o sebeple 40.000 üye için ayrı bir ergenekon bile oluşabilir :)
Bilginize

:queen: :queen: :queen: Abi hiç güleceğim yoktu gece gece :queen: Eline saglık...

DNS değiştirip girebilirsiniz :cherry:

Kafasını kuma sokan devekuşu misali :p

Koltuğunu gökyüzünde çocuğa bırakan kaptan görevinden alındı
Türk Hava Yolları'nın (THY) alt markası olan Anadolujet'in Ankara-Erzurum seferinde büyük bir skandal yaşandı.

Uçağın idaresini üstlenen kaptan pilotu, 30 bin feet yükseklikteyken 14-15 yaşındaki bir çocuğun pilot koltuğuna oturarak hatıra fotoğrafı çektirmesine izin verdi. THY, ifadesini aldığı kaptan pilotun iş akdini feshetti.

Ankara merkezli uçuş yapan Anadolujet'in Boeing 737-400 tipi uçağında gerçekleşen skandal görüntüler, 2 Eylül'de Ankara-Erzurum seferinde meydana geldi. Uçak, kalkıştan sonraki tırmanmayı tamamlayıp 30 bin feetlik normal yüksekliğinde uçuşuna devam ederken, kaptan pilot, koltuğunu S.T. adlı 14-15 yaşlarındaki bir çocuğa bıraktı. Kaptan pilota ait uçağın sol koltuğuna oturan küçük çocuk, birçok kez hatıra fotoğrafı çektirdi. S.T., çektirdiği fotoğrafları daha sonra internetteki bir forum sitesinde paylaşıma açtı. Çektirdiği fotoğrafların skandal niteliğinde olduğundan habersiz olan çocuğun görüntüleri fark edilince internetteki forumdan kaldırıldı. Pilotun, uçağın koltuğunu 15 yaşındaki bir çocuğa bırakması, Rusya'da pilotun koltuğunu oğluna devretmesi ile yaşanan ve 70 kişinin ölümüne sebep olan kazayı akıllara getirdi. Olayın duyulması üzerine soruşturma başlatan THY yönetimi, kokpit ekibini genel müdürlüğe çağırarak savunmasını istedi. Kurum tarafından yapılan açıklamada, uçağın kaptan pilotunun, uçuş emniyetini tehlikeye düşürecek bir durum oluşmamasına rağmen sorumluluklarının gereğini yerine getirmediği ve gerekli iş disiplinine uymadığı gerekçesiyle kaptanlığının alınmasına karar verildiği belirtildi.

Önemli bir haber tabi :mrgreen:

Uçmuşsun sen :cherry:

Son düzenleme:
Khutuck hide ip falan kullanıp üye olmaya çalışsaydın siteye ya da benzeyi pro lar var başka ülkenin ip sinden bağlanıyormuşun gibi gösteren :cat:

İşyerinin bilgisayarını kullandığım için öyle dolambaçlı yollara giremiyorum maalesef.

Khutuck ,sen bana adresi ver ve yazmak istediğin metni yaz . ben burdan baglanıp yazarım onu senin yerine .

Kapatmadan önce admine uyarı maili atarlar. Konunun silinmesi için. Korkulucak bişey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar