ne yazcam bilmiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahkeme kararı konusunda bişey diyemem
prometheus tur ne yapsa yeridir :p
şaka bir yana sitede türkçenin kullanımı ile ilgili hassasiyetlerimiz var
mümkün olduğu kadar yazı türkçesini kullanmaya gayret ediyoruz
şimdiden teşekkür ederiz :)

benim ki de (de ayrı) mahkeme kararı değil tebliğ gibi oldu. :cherry:

motosiklet.net olarak aile meselelerine çok girmediğinizi belirtir :p saygılar sunarım , sitede iyi eğlenceler

tabi prometheus tan tarafa konuşursun, şutlanmak var işin öteki yanında beni destekleyecek değilsin ya:pale: hüüüü ühü hüühü hühü

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabi prometheus tan tarafa konuşursun, şutlanmak var işin öteki yanında benim gibi garibanı kim destekler hüüüü ühü hüühü hühü

görevini yapıyor , köstek değil destek olalım , ankara'dan sevdiğimiz bir arkadaşımızdır :cherry:

tekrar hoşgeldiniz ( alp_tunay'dan öğrendik bunuda, geyik bir kenara bırakılıyor flashback misali konuya dönülüyor )

ilk defa bir forum sitesine kayıt oldum zevkli bişimiş ben beğendim benimde sitem var ona bağlı bide forum yapabiliyorum ama yapmamıştım kontrolü kaybederim diye. Yapsam mı acaba

Motosikleti
Forza250-cygnusL
görevini yapıyor , köstek değil destek olalım , ankara'dan sevdiğimiz bir arkadaşımızdır :cherry:

tekrar hoşgeldiniz ( alp_tunay'dan öğrendik bunuda, geyik bir kenara bırakılıyor flashback misali konuya dönülüyor )

Dur daha neler öğreneceksin.....:p

Burda da yapabilirsin o formu....Bak hazır form , Elemanlar, geyilçiler, Pro.........:p :p :p

Gördüğüm en ilgiç tanışma topiği.
Hoşgeldin demek lazım gelir
Umarım hoş bulur ve kalıcı olursunuz.
Ve pek tabiki en yakın zamanda istediğiniz motosiklete kavuşabilmeniz dileklerini de sunmak gerekliliğini bir kenara bırakmamak lazım gelir diye düşünmekten kendimi alamıyorum her ne hikmetse. (of be bitmeyecek sandım)

herkese hoşbulduk hoşbulduk hoşbuldum

ıhım ıhım ses deneme 1 2 3 sevgili modaratör kardeş
1.Bu sayfaya müzik atabiliyor muyum
2.Eğer müzik atma konusunda başarını olursam bi mahkeme kararı daha gönderir misin?:silent: :silent:

esra hoş geldin aramıza cücü nasıl iyimi sen nasılsın iyimin.iyiysen kaç kişiyle..kanımca türkçe yazmaya çalış sitemizde arkadaşım bak pazar günü piknik var mangalı ben yakacam ona göre :cat: tekrar hoşgeldin:rendeer:

kankaaaaaa benim reklam sözleşmesi ne oldu kanımca unuttun cucuma sölersem döyer seni bu arada kanka sen mangal yakmayı beceremiyosun bi kere mankal kağitla yakılmaz közün birini tutuşturur öle atarsın mangala yada kolonya sepersin çünkü yelledikce kağıt tozları etlere yapışıyoooo

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz,
Motorsiklet sevgisi bir başka oluyor işte....
Herkesi mıknatıs gibi çeker ve biraya getirir...

Güzel günlere,
Özer

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uy uy uy sınop demek oralarda turkce zor heralde:queen:

laz değilim türküm uy diye konuşmuyom ama ben normal hayattada böle konusuyom husuma gidiyo taklitimi yapanlar bile vay yaaaa bu taktiği yeni geliştirdim normalde çok siniyli agrasif çekilmez biriyim ve normal konuşmam insanların kalbini kırıyo bu şekilde konuştuğum zaman sinirlide konuşsam insanlar gülüyo kalp kırmaktansa güldürmek daha iyi ben beni seviyorum bu beni daha çok seviyorum öteki ben kötü ben kahrolsun kötü ben yaşasın iyi ben

Hoşgeldin.hehe geyik ya.Şen şakrak sevdim.
:rendeer: :rendeer: :rendeer:
:bestmt: ::hosgeldi ::tutkuy::

uy uy uy sınop demek oralarda turkce zor heralde:queen:

dostum gerçektende normal hayattada öyle konuşuyor esra hanım cuci cucu :)şahidim ben

bak sinoplu şivesi şöyle napisin,sevimisin,sevmimisin,hadi laa,hadi daa,iiiğş kaç kişiynen,kaç euro, bilmisin,ne diisin böyle oluyor kanımca yanlışmıyım esra he he :)

Kac_kisiynen0057

laz değilim türküm uy diye konuşmuyom ama ben normal hayattada böle konusuyom husuma gidiyo taklitimi yapanlar bile vay yaaaa bu taktiği yeni geliştirdim normalde çok siniyli agrasif çekilmez biriyim ve normal konuşmam insanların kalbini kırıyo bu şekilde konuştuğum zaman sinirlide konuşsam insanlar gülüyo kalp kırmaktansa güldürmek daha iyi ben beni seviyorum bu beni daha çok seviyorum öteki ben kötü ben kahrolsun kötü ben yaşasın iyi ben

tamamen katılıyorum :cat: iyi ben naber yaaa:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar