Ne yazacağımı bilemiyorum

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
senin sıkıntın fuck the system durumu olsa gerek, intihar falan bunlar aşırı bencilce yapılan işler, bir tek kendini düşünmüyosan yol alman gerek,
emin ol ki bu ülkede gerçekten mutlu olabilmeyi başaran pek yok, bizler azınlığız zaten, atla motoruna ve sadece git, bundan iyi terapi olamaz, doktora boşuna para kaptırma :)

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Moralimin çok bozuk olduğu zamanlarda atlıyorum motoruma rastgele dolaşıyorum bi müddet. motordan indiğimde o kadar rahatlamış hissediyorum ki kendimi, hayata daha bi umutla sarılıyorum.
Velhasıl MOTORUMU SEVİYORUM :)

Sana şimdi klasik gelebilir ama avatarında yazan cb125e motorun olmasaydı birde öyle düşün.

Yaşın kaç bilmiyorum ama forumda tonla 30 yaşından sonra motora binebilmiş insan var, kimi cevre bakısı, kimi aile sorumluluklar, kimi maddi...

Bin motoruna 200-300 km yol yap bulunduğun yerden uzaklaş kafanı boşalt, doğaya çık, o zaman herşeyin anlamsız olduğunu daha iyi idrak ediceksin. Günlük hırsların, yeni, modelli arabaların, lüks tüketimin ve kıyafetin bi aldatmacadan ibaret olduğunu asıl yönelmen gereken seylerin başaka seyler olduğunu...

s. et porshe panamerayı falan:) Tüm derdin bu olsun...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Genco sen de sürekli dertlisin.
Boşver yahu daha 17 yada 18 yaşındasın. Hadi olsun 19.
Daha neler göreceksin hayatta, ulan tek derdim bu olsaymış diyeceksin.
Bakma, ben de altı üstü 26 yaşındayım. Sadece kız meselesine kıyasla biraz daha çok şey yaşadım o kadar.
İstersen özelden dertleşebiliriz :wiinkk:

bir kız meselesi de bizde var güzin abi
benim çocuk (kız) akşam eve çikolata, gofret getirmeyince döğüyor; ancak maaş az
ne yapacuk?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar