Ne yağmur nede rüzgar Monotracer...

Açıkçası banada pek motorcu ruhunu yansıtmıyor ancak çok sıradışı enteresan bir alet...
Işıklardaki durma olayına gelince emin değilim ama sanırım bu hidrolik tekerlekler yardımıyla ayakta duruyor başka bir alternatif zor bu arada alttaki videoda dikkat ederseniz tekerlek çok süratli bir biçimde kalkıyor ben sola yattığını düşünmek bile istemiyorum çünkü tek bir kapı var oda orada mahsur kalındığının resmidir...
http://moto.caradisiac.com/Peraves-Monotracer-Sortez-couverts-945

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ı ıh bunu motosiklet sınıfına sokmamak lazım rüzgar yok bisi yok sarmaz bu alet araba gibi nedir o koltuklar filan isterse bide Subwoofer Set filande ekliyelim içine alla alla :farao:

ortaköy beşiktaş arası durmuş trafikte aralardan sıyrılamıyorsam eğer, bana gelmez :farao:

zaten istanbul trafiğinde o yan tekerlek hidrolikleri 1 aya kalmaz bozulur...bisiklet kullanmayı öğrenirken minik destek tekerleri vardı yanlarda onun gibi olur 52.000 avroluk alet ..

paramızla rezil oluruz walla..

[YT]Fsfa8CiufEI&mode[/YT]
[YT]0S-7YaNDDN0&mode[/YT]

[YT]r4b_r3qQKl8&mode[/YT]

[YT]y0k63EtZ5ys&mode[/YT]

madem yanlarda tekerlekler var açılıp kapanıyor daha niye 2 teker gidecem diye kendimi zorlayayım açarım hidrolik tekerleri paşa paşa giderim

rüzgarsız motosiklet keyfi yasanmaz kı.. Buna binecegimede araba alırım daha iyi hem 4 kişi binebilirm...

Ama boyle yenılıklerin yapılması bi nebze sevindirici...

yav ne hoş bişey ben bayıldım durmasıda iyi planlanmış kendinize iyi bakın

Firma 20 yılı aşkın süredir ecomobil tasarımı ve üretimi yapıyor buda daha önceki modellerden bir örnek...

53.000 euro'luk bir aracın ekonomisi nerede acep?... motosiklete binince içinden 40.000 euro gibi para çıkarsa o başka tabi....

(konuda eskimiş... )

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Konuyu hortlatmissiniz. :)

Bu suan icin yenilikci bir tarasim olabilir ama bence o hidrolik minik tekerler ile ilgili calismalar uzerine yogunlasirsa cok daha kullanisli bir model ortaya cikabilir.

Bu Nerden geldi ya böle uzaydan mı acabaa bana bi tuhaf geldi rüzgar suratına gelmediği sürece bana göre ben ona motor dimem abi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar