Ne yağmur nede rüzgar Monotracer...

[BOS]
Monotracer.jpg

Yağmur rüzgar soğuk ve dahası tüm dış etmenlere tatlı su motorcularının tüm bu dertlerine artık son !İsviçreli bir teknoloji firmasından üstü kapalı motosiklet.52 000 € satış fiyatı ve zengin donanımıyla monotracer..

Teknik özelliklerine gelince...
4 silindirli BMW-K-serisi 1171 cc, 16 sübaplı, yağ soğutmalı sert karakterli bir motora sahip 685 kg ağırlığı ve 50 lt benzin depo hacmiyle 8750 RPM 130 hp güç 6750 RPM 117 nwm tork üretebiliyor...Dry reinforced monodisc Sequential PG şanzıman 4 ileri vites,buton tipi vites değiştirme ve otomatik vites seçeneği.BMW-şaft ve yürüyen aksam .

3 fren disk 320 mm Ø with 4-piston-hidrolik kaliper, fully integrated electronic ABS. Seramik peg ve fren diskleri,Recaro koltuklar ve üç noktadan sabitlemeli emniyet kemeri,Kanat tipi yukarı açılır kapı,soonroof,ASP anti spin control opsiyonu Electrical stabilizer servo sistem,Tek-otomatik, hydraulically operated softmode sistemi opsiyonuyla oldukça zengin kullanım özelliklerine sahip...
Bu teknik verilerle üreticinin iddasına göre 250 km son hıza ve 5,7 sn 0-100 km hızlanma değerlerine sahip...

Özel olarak üretilmiş Kompozit monokok cam kevlar karbon bir alaşıma sahip gövde 25 yıl garantili Takla ve Yan roll barlar Sunroof 200 lt bagaj standard GPS-RDS-4LSP-audio- müzik sistemi tempomat sürüş kontrol sistemi airbag xenon farlar cd player opsiyonel...

Kapıların arka kısmındaki gövdeye entegre tekerlekler çok sıradışı...

Firma 20 yılı aşkın süredir ecomobil tasarımı ve üretimi yapıyor buda daha önceki modellerden bir örnek...

Buda onay sertifikası...

Karbon Kevlar gövdenin üretim aşamaları...
[/BOS]
http://www.megard.ch/patrick/monotracer/news.htm

Moderatör tarafında düzenlendi:
Süper Moderatör (BBRR)
bu aletin dururken bir resmi yokmu..durduğunda patates çuvalı gibi devrilmemesini ne sağlıyo acep

demek istediği yolda gidiyosun kavsağa yaklaştın ve lamba kırmızı yandı ne yapıyosun o durumda...

iyi güzel hoş ama sorun şu motor kullanmakta sağa sola yatmak tamam zevklidir ama

asıl önemlisi kafes içinde olmamaktır özgürlüğü rüzgarı hissetmektir bence gereksiz

tabi benim düşüncem

Moderatör (forrap)
Arabanın inceltilmiş hali gibi, iki tekerlek olması bence motosiklet olması için yeterli değil.Virajlara yatırdığında bacağını açmak,rüzgarı hissetmek ap ayrı asıl motosikleti tanımlayan özellikler bunlar.Motosiklet rüzgarsız olmaz:)İllaki kapalı bir araç kullanmam gerekirse bunu kullanırım,ama bir motosiklet olarak değil...

bende pek beğenmedim one öyle ya yl gibi yolda giderken çuval gibi yığılıp kalırsın o ne öyle

Ortak görüşe uygun bir yorum yapıcam:İlla üzeri kapalı,güvenli bir yolculuk yapılmak isteniyor niye ikiteker? Al bi araba rahat et yahu! Üzerine bide çilek diker gibi 52000 euro gibi bir etiket yapıştırmışlar.Ne diyim ticari zeka gibi terside olabiliyor demekki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biz diyok 4 duvar bızı sıkıo boguooo....tövbe tövbe....ben rüzgarda üşümedıkten sonra napıyım motoru.....vizörü açtımda sümügüm agzıma gelmedıkten sonra napıyım motoru.....agzım duluklarım şişmedıkten sonra napyıım motoru....ha bide jöleyı gafama sürünce gerı yatırmayan motoru napıyım yaw.....benden 000000000000 puan....:farao:

amaaan bu neee. Rüzgar abicim rüzgar. Bunla düşsen hiç bi şey olmaz hani o zaman adrenalın. Yok. Bunun enduro larıda filan varmı acaba. :)

Arabanın inceltilmiş hali gibi, iki tekerlek olması bence motosiklet olması için yeterli değil.Virajlara yatırdığında bacağını açmak,rüzgarı hissetmek ap ayrı asıl motosikleti tanımlayan özellikler bunlar.Motosiklet rüzgarsız olmaz:)İllaki kapalı bir araç kullanmam gerekirse bunu kullanırım,ama bir motosiklet olarak değil...

aynen.... bide sümük olayı var tabi oda önemli.:queen: :queen:

Hoca o deilde. Yandaki tekerlerle sabitliyosun bi modelde. Acılmadı farzet ? Ayagıda koyamıyosun yere. Yollarda piti piti ilerlerken bağıra bağıra yardım isteyen monotracer lar görmek icten bile diil, Alet pahalı, kıyamıyoda yatırmaya ?
- heH. Amed'de geliyo iste :D
- burdayız :D ( el sallar )
- Camı açar. (acılıyosa cam tabi, acılmıyosa daha kötü icerden garip yüz ifadeleri ve telaslı hareketlerle durumu anlatmaya calısıcak bu seferde)
- Abi duramam yan tekerler acılmıyor, hadi selamet.. Le.. ee.vınnnnnnnn!!!!
- Üseyin kosun duramıyo amed !!!
- Ya brak. Dalga geciyodur. Havasından durulmuyodu monotracer aldım diye zaten. Döner gelir birazdan.
- İyi hadi çayları koy madem.

beni onun içinde afakanlar basar valla;bide ayaklarını yere koyabilme güveni olmadan motosiklet zevki alamam ben ondan.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bu aletin dururken bir resmi yokmu..durduğunda patates çuvalı gibi devrilmemesini ne sağlıyo acep

Resimlere bakarken aklıma gelen ilk o oldu.....Birde bir kaza anında motosiklete sıkışmak , itfaiyenin kurtarması falan nasıl olacak?....Çıkaramadıklarında motorla hastaneye götürürler....Hava yastığı falan mevcuttur herhalde....

Arabadan güzel , en azından kıvrak şehir içi için ideal...

ya gerilla nın dediği gibi kırmızı ışıkta nasıl duruyor bu gereksiz alet bunun cruser modeli varmı :)

beni onun içinde afakanlar basar valla;bide ayaklarını yere koyabilme güveni olmadan motosiklet zevki alamam ben ondan.
Aynen. Güzel alet aslında, virajlarda nasıl yattığına dikkat ederseniz boş bir makine değil, fakat ne bileyim... Böyle bişey mi araba mı derseniz araba derdim sanırım.

Süper Moderatör (BBRR)
türke gelmez bu model belli etti yorumlardan zaten .. :p
benim vatandaşım ayağını yere koyamıyosa zaten istemez öle deli motoru ..
Şimdi diyelim durma anında veya belli bir hızda yan tekerler otomatik açılıp dengeyi sağlıyor..tutki bozuldu yan tekeri açan sistem ..

olcayın test ettiğini düşünelim ..

-kenan (Elemanı) öle avare avare bakma olm tutsana
*abi gidiyon işte neyini tutim .
-olm zaten ondan tutcan durursam düşerim .yan teker dalgalarının hidroliği bozuk ..
*abi bozuk motoru kakalamışlar sana yine test et diye .
-olm öle sırıtmayı keste tut beni..
*abi kırmızı ışıkta kim tutacak seni
-dur len kaçma ben senide ışınıda .......:cherry:

------------------------------------------
ahada bunu sevdim bide benle ilgili biseneryo yaziim

-olcay motoru teslimm aldınmı
* aldım abi süper valla
-ya ben İstanbula gelene kadar teslim etmede bende binim bi
*hehehe abi seni taşımaz bu alet ..
-olcay sulandırma neden taşımasın ..
*ahada abi bak sen öne sığmazsın valla benzor giriyom içine yaa .. olsa dükkan senin
-sanki para verdin be olcay
----------------------------------------------
senaryolar arttırılabilir...:p

tabi yarın prometheus olkacak mod siler tüm konudışı başlıkları ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar