Ne Olucak Bu Piyasa

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaza doğru tahmini 2.el veya 0 piyasası sizce ne olur

yeni vergiler gelir, kur sabit kalır, fiyatlar şişer, insanlar almaya devam eder.

Bizim ülkedeki tüketici mantalitesi ile ne olursa olsun sıfır araçta da ikini elde de hareket olacaktır. Sanki ekmek su gibi mecburu gibi alıyoruz. Kimse almayınca o vergi gelirini geri kazanmak için mecbur düşürecekler ama örgütlenme yok.

Fiyatlar kısa süreli bi düşer (şu anda düşmekte) ondan sonra gene yükselir bence.Sonra asgari ücretle çalışan,orta düzey geliri olan seni beni pompalamaya devam . . .

Motosikleti
R25, CRF250L
Mart gibi 2021 modeller piyasaya giriş yapar ve 2.el fiyatları el yakmaya kaldığı yerden devam eder

Düşmeyeceği kesin piyasa çok oynak ama düşmez belki bir süre sabit kalır ama düşmez

2021 modellerin ülkeye girişiyle beraber sıfır fiyatları 10-20 bin birden artacak ve ikinci el fiyatları da buna bağlı olarak fırlayacak. Şu an çoğu firma euroyu güncel kurdan almıyor. Firmalar 2021 modelleri güncel kurdan alınca işte eğlenceyi o zaman görün.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
o kadar ilerisini görebiliyor musunuz? dünyada ekonomi sistemi çöküyor diyorlar. bankalarda ki batık kredilerden haberiniz var mı? motosiklet piyasasından ziyade iş piyasası ve ödemeler dengesini merak ediyorum ben.. bankalar verdikleri kredileri alamazlar ise bu iş dünyasına yansır, iş dünyasına yansır ise insanlara yansır, her şey zincirleme.

biz çalışıyoruz çalışıyoruz ama para alamıyoruz mesela.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Toplumun büyük çoğunluğu, motosikletin yaşamak için gerekli olanlar listesinde olmadığını farkedecek.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Özet cevap vermek gerekirse 2. el de artar 0 da artar. Şu an fiyatlar bize yüksek geliyor, yaza doğru iyice kol gibi olur.

Hep şunu tavsiye ederim; iş amaçlı motosiklet kullanmıyorsanız 3'üne 5'ine bakmayın, gücünüz neye yetiyorsa onu alın. Ama eski olsun ama güçsüz olsun. Cg alın,Drift alın, Rks alın, Pulsar alın, eski model Honda alın, Cf Moto alın, yeter ki alın. En iyi motosiklet, sahip olduğunuz motosiklettir.

Son düzenleme:
2021 modellerin gelmesini pek beklemeyin. Sadece tuzu kuru müşterisi olan modeller gelir, diğerleri mağazaların ellerinde kalan 2020'leri satmaya devam ederler, tabi satabilirlerse.

Fiyatlar da istediği kadar artabilir, şu anda hala motosiklet alabilenlerin alım gücünü aştığı noktada satışlar da sıfıra düşer, hep beraber batışa gideriz. Ama her şeye rağmen bunlara sebep olanları desteklemeye devam edeceğiz tabi ki...

Ülkemi seviyorum lakin politik sebebler yüzünden hayel kurmaya gocunur oldum,yahu bir 250 cc motor 50 bin tl nasıl olabilir gerçi düşmüş azıcık ama öyle alan kaç kişi var? İnsan heveslenemiyor herhangi bir şey almaya,umarım artık motor fiyatları layıkı gibi olur en kısa dönemde.

Eskiden tercih edilmeyen markaların ikincieli daha uygundu. Bu krizde millet onlara da çullandığı için onlarında fiyatı arttı.

Mesela Benelli tnt600 15-16 liraydı geçen yıl bu zamanlar. Ducati 696, Honda CBF600 ve cbf500, suzuki gsr600.

Uygun fiyatlı bana hitap edenlerin hepsi uçtu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar