- Konu Yazar
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba demek istiyorum, foruma daha yeni üyeyim, yıllardır içimde bir motorsiklet sevdasıdır gidiyor, buradaki yazıları yorumları, o gezi anılarını okudukça sanki bende o arkadaşlarla beraber yaşıyorum o yapılan gezileri, kullanılan motorlardan alınan zevki, 29 yaşındayım makina mühendisiyim, iş güç koşuşturma, hayat telaşı içinde hiç bi zaman bu özlemimi bu sevdamı gerçekleştirme fırsatını yakalayamadım, hep içimde bi korku oldu daha önce hiç motor kullanmadım, alıp biyerden başlamak da istiyorum aslında ama ya yapamazsam, ya kullanamazsam, bir de tabiki eşimin tutumu ne olur nasıl tepki verir, malum uzak olan herkes tarafından tehlikeli olarak kabul edilmesi durumu, yani durum bu bir türlü cesaret edip başlayamadım motorsiklete, ancak sadece şukadarını söyleyebilirim, ne zaman bir kurye görsem, yada keyifle motorla dolaşan birisini, ve ne zaman buradaki o yorumları ve anıları okusam daha da keyifle ve özlemle bir yerden başlayacağıma inanıyorum, sadece hissettiklerimi paylaşmak istedim arkadaşlar, en kısa zamanda kendi motorumla yaşadıklarımı da burada paylaşmak ümidiyle diyorum... şimdi biraz gezi anıları, motor modelleri ve test köşesine bakma zamanı
hepinize keyifli akşamlar diliyorum....