Ne olacak bu halimiz?

Kokoreçin kötüsü adamı zehirler kusturur cırcır yapar 3 gün kendine gelemessin bir kere başıma geldi ..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
En son İstanbul da yediğimde Gala kokoreçte yemiştim ve fiyatları uygundu tadı da güzeldi, benim için en güzel sunum şekli içi alınmış bol ve yağlı (içi 1.5 oldumu tadından yenmiyor :)) eğer denemediyseniz böyle denemenizi tavsiye ederim. Bursa da en iyi yediğimde Çakırhamam taksi durağının arkasındaki Uludağ kokoreçtir aynı bu dediklerimi yaptırınca bildiğiniz ilaç gibi oluyor tavsiye ederim :p. En son kasaba sorduğumda kokoreçin kilosu 55 tl di şuan olsa olsa 70 anca olmuştur toplu mangal yapılcaksa kokoreç top almak çok karlı oluyor.

Bizim oradaki opet istasyonunun yanındaki de Gala kokoreç şubesi. Kokoreçi fena değil, daha iyilerinni de yedim başka yerlerde ama bize yakın olanlar içinden en iyisi bu başka yok. Bu da yarım ekmek 50 lira yaptıysa iyi kokoreççi dediklerim kim kaça olmuştur deyip yuh dedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------

Abi Bilindik bir kokoreççiye git içini aldır bağımlısı olursun :), bende ilk yiyeceğim zaman ön yargılı davranmıştım ama yedikten sonra dedim ki bu neymiş böyle ya dedim o gün bugündür seve seve yerim, yeri geldi ramazanda yarım top kokoreçi 2-3 ekmekle yediğimi bilirim :cherry:.

kokoreçin iyisinde içinde yağ yerine uykuluk oluyor, o zaman çok süper oluyor.

İzmir'li değilim ama söğüş ve kokoreç severim. işkembe, kelle paça çorbası falan bunları da ok severim.

ama işte bu aralar pek bir yere çıkma fırsatım olmayınca anca bulduğumu yiyorum. uzağa gidemiyorum yemek için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

Benim konu yeme içmeye dönmüş :mrgreen: Şaka bir yana galiba motorumu buldum. Kymco downtown 250i buldum gibi.Sanırım 2 hafta içinde gelecek ve alacağım.

Şimdiden hayırlı olsun.
Motorla kokoreç yemeye gitmek de iyi fikir. :)
Ero'nun bahsettiği yere gitsem mi diye google haritalardan baktım mesela.

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
evet kufur iyi bir şey degil ben de sinirine bayildim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------

Kucukyali civarinda No:10 diye bir yerden yedim, güzeldi deneyebiliriz. Hayatımın 20 senesi İzmir'de gectigi icin sogus, kelle, kokorec filan. Bunlar olmazsa olmaz :)

İzmir'de harbi çok güzel yapan yerler var bu mereti. İşi biliyorlar. Bu dürrük Şampiyon ve türevleri İstanbul'da kokorecin içine ettiler zamanında.

Motosikleti
İzmir'de harbi çok güzel yapan yerler var bu mereti. İşi biliyorlar. Bu dürrük Şampiyon ve türevleri İstanbul'da kokorecin içine ettiler zamanında.

Dandik Şampiyon ve türevleri kokoreçin içine domates falan katıp bir de öyle pişirip menemene benzettiler. Şimdi artık normal düzgün kokoreç'e izmir usulu diyorlar, ama daha çok para alıyorlar. :)

Şimdi olayın bir bölümü şöyle gerçekleşiyor; bir firmanız var şahıs şirketi bile olabilir fark etmez ve motosiklet işi de yapmanıza gerek yok. Arada tanıdık var ise herhangi bir Honda, Yamaha vs. bayisinden paketliyorlar size misal 3 tane pcx - 2 tane forza 250 siz de zulaya atıyorsunuz yıllanmaya bırakmıyorsunuz tabi ama aynı o hesap. Sonra bir bakmışsınız ki 1 birim lira yatırımınız 3 birim lira oluvermiş. Dolardan da Faizden de fazla getirmiş. Bu arada size bu satışı yapan müşteri temsilcileri var ya otomotiv ve motosiklet sektöründe şu son 3-4 senedir nasıl ütopik paralar kazanıyorlar inanamazsınız yani konuşulan rakamları duyduğunuzda şaka zannedebilirsiniz. O sistemi de iyi biliyorum eski bir otomotiv çalışanı olarak.
Önceden stok muhabbeti vardı yıl sonu elden çıkarmak için böyle adamlara ihtiyaclari var sistem değişti bu adamlar işi lehine çevirdi biliyorlar ki her şeye normale donse bu stok eriten adamların eline düşecekler
Sonuç çok paralı adam daha çok paralı adam oluyor

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Dandik Şampiyon ve türevleri kokoreçin içine domates falan katıp bir de öyle pişirip menemene benzettiler. Şimdi artık normal düzgün kokoreç'e izmir usulu diyorlar, ama daha çok para alıyorlar. :)

Aynen, kokoreç dediğin İzmir usulü(!) dedikleri zaten (benim bildiğim yediğim kokoreçe tuz kekik kırmızı biber ve belki kimyon konur), domates biber karıştırmak nedir ya? Bir de %25-30 kokoreç gerisi yağ...

Motosikleti
Aynen, kokoreç dediğin İzmir usulü(!) dedikleri zaten (benim bildiğim yediğim kokoreçe tuz kekik kırmızı biber ve belki kimyon konur), domates biber karıştırmak nedir ya? Bir de %25-30 kokoreç gerisi yağ...

Azıcık kokoreç, bol miktarda yağ üzerine sarmışlar çok fena oluyor. Maliyet kısmak için sanırım. iyi kokoreç yağ üzerine değil uykuluk üzerine sarılıyor, nefis oluyor.

Eminönünde Kral kokoreç var çok süperdir, yolum düşse de orada yesem diyordum ama kim kaça olmuştur. Bizim Beylikdüzü tarafında benzin istasyonu yanındaki baraka tarzı kokoreççi bile yarı ekmek 50 lira, çeyrek 35 lira olmuş. Geçen ay çocuklarla uğradık, birer çeyrek yedik, 3 tane çeyrek kokoreçe o parayı vermek üzdü. Artık kokoreççinin önünden geçerken boşverin döner yeriz o paraya diyorum.

Nedense gitmeme rağmen kokoreç yemiyorum orada.

Sirkecide eski Konyalı restorantın karşısında bir hamburgerci var.
Klasik türde yapıyorlar.
Hamburgerleri doyurucu. Genelde oraya uğruyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar