ne marka ne motor alcagıma karar veremiyomrum bana yardımcı olur musunuz

lütfen bana yardımcı olun mondial 150 zc düşünüyorum ama kesin bişi yok yardımcı olursanız çok sevinirim:silent:

Son düzenleme:
nasıl bi yardım istiyorsun?
mondialin en sevdiğim modelidir, bayağı sessiz..

nasıl bişey var aklında * vitesli mi otomatikmi? sanırım bütcen biraz kısıtlı. :) 150zc sıfır alıcaksan sana o fiyatta 2.el başka motorlar tavsiye edebiliriz :)

ben 16 yaşındayım kendi biriktirdigim para ile almayı düşünüyorum otomatik olmasını tercih etdiyorum hangi motoru önerirsiniz

alacak oldugum motorun fazla sorun çıkarmaması gerkio bazı araştırmalarıma göre mondial 150 zc çok arza çıkarıyormuş ama o motor tipi çok hoşuma gidiyor

Son düzenleme:
habibcan Öncelikle Hoş Geldin Kardeşim Bütcenin Nekadar Oldugunu Söylersen Sana İyi Bir Motor Söyleye Biliriz

2 bin ytl civarı ama ucuz bi motor alsam iyi olcak çünkü russat falan baya tutar

Son düzenleme:
arıza cıkartıyormus dıyorsun.tıpı guzel dıye alıcakcan buyur kardesım.bu tıp problemlı motorlardan alırsan senı motordan sogutur.ikincı el temız japon&ıtalyan al rahat et.2000ytl cıvarı guzel ıkıncı el.bulabılırsın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biri de çıkıp ehliyet alacak yaşa gel demiyor ya...

ben küük bir ilçede oturuyorum bizim burlarda trafik çok sakin oluyor bnm bütün arkilerimin var ondan motor almak istiyorum

peki japon italyan diyorsunuz hangi marka ve model tavsiye erdersiniz

çok güzel motor ama ben denizlide oturuyorum oraya gidip o motoru almak baya zor olacak hem o motor bni biraz aşar

tamam gene teşekkür ederim size ama diyorum yaaa bnm bulundugum yer çok küçük bir yer motor kullanmak sorun olmuyor bn arkadaşınkini alıp geziyorum yani sorun çıkmıyor sizden sadece bi tafsiye istiyorum

Son düzenleme:
kardeş bnde salaklık ettim affedersn gttim 2. el honda alacağıma 0 ramzey aldım. ve şmdi her hafta teknik servisteyim. uzak dur ramzeydir asya motordur mondialdir bunlardan.

Honda beat- activia 4000-5000 km de 2000 ytl

honda beat arkadaşımda var genelde kullanıyorum çok güsel motor ama bn farklı bişiler istiyorum

habibim canım, ehliyet alacak yaşta değilsen trafiğe çıkacak yaşta değilsin demektir. bahçemiz büyük, orda dolanacam diyosan al bi 125lik scooter. çin malları arasında ahım şahım bi kalite farkı yoktur, hangisini aldığın çok fark yapmaz, tipini, sürüşünü, oturuşunu beğendiğini alacan. ama trafiğe çıkma. kanun kanundur.

sn blrsn kardeş. ama dediğim gbi bu tip çin yapımı markalardan uzak dur. gerçekten bıktırıyorlar. şahsen bu gece motorum teknik serviste yarın alcam. çok sorun çıkarırlar. son tercih yinede senin

habibim canım, ehliyet alacak yaşta değilsen trafiğe çıkacak yaşta değilsin demektir. bahçemiz büyük, orda dolanacam diyosan al bi 125lik scooter. çin malları arasında ahım şahım bi kalite farkı yoktur, hangisini aldığın çok fark yapmaz, tipini, sürüşünü, oturuşunu beğendiğini alacan. ama trafiğe çıkma. kanun kanundur.

teşekkür edeim şubat ayında 17 yaşıma basıyorum yani 2 3 ay sonra yaşım tutuyor olacak şimdi motor fiyatları iyi param varkende almayı üşünüyorum

bws -ybr-al.bak cbr varmıs,2000ytl ye alırsın onu.(duzgunse al )

sn blrsn kardeş. ama dediğim gbi bu tip çin yapımı markalardan uzak dur. gerçekten bıktırıyorlar. şahsen bu gece motorum teknik serviste yarın alcam. çok sorun çıkarırlar. son tercih yinede senin

valla benim bir arkadaşım var yamaha nouva var 2006 model çok hoşuma gidiyor ama çok pahalı bir motor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar