ne marka motor ne tür motor alınmalı?

ecs

ben ehlıyetını yenı almıs bırıyım ve motor alıcam ama ne almam gerektıgını bılmıyorum acıkcası aldıgım motorunda gorunus ve ozellık olarak da almam gereken en ıyı motoru almak ıstıyorum cruıser chooper tourıng yarıs turunu ne almam daha ıyı olur otomatık vıtes olanları soylersenız sveınırım arkadassımın vıteslı motorunu denedım baya zorlandım cunku otomatık vıtes ıyı bı marka ıyı bı motor ıyı bı dıs gorunusu olan ne var soylersenız ne alam gerek soylersenız sevınırım fıyat cok asırı olmadıkca onemsız ama asırı olmadıgı surece scooter tercıh etmıyorum fıyat konusunda 20 mılyarı gecemem

yamaha xmax 250 hondad dylan 150 hmm baska gılera runner pıaggıo x8 x9 derbı gp1 250(bunların hepsı scooter)baslangıc ıcın yeterlı motorlar..(bence)

Bu sorunun cevabı yok. Herkes kendine göre yazar.
Amaç ne?
Hız yapmak isteyenler yarış motorlarına,
gezmek isteyenler turing ve maxi scooterlara,
şehir içi, trafikten bıkanlar mini, midi scooterlara,
Atlayıp zıplamak isteyenler kros, enduro tiplerine,
Dağlara çıkmak isteyenler enduro, enduro turinglere bakar.

Çoğu motosiklet meraklısında bu tutku kendini bildi bileli vardır. Onlar ne alacaklarını çok önceden bilirler. Siz can sıkıntısından "Bir de bunu deneyeyim bari." diyorsunuz galiba. Eğer öyle ise istediğinizi alın, para sıkıntınızda yoksa değiştirir yenisini alırsınız. Zamanla ne alacağınız ortaya çıkar ya da motor isteyip istemediğiniz.

Piaggio X8 250 Premium alın bence ,

Motor motor değil uzay mekiği sanki !

merhaba bende ehliyetimi almak üzereyim temmuzda sınavım var inşallah alıcam ehlyeti. fakat motorsikletim yok ben scooter istiyırum öğrenciyim fazla bir param yok 1500-2000 ytl arası taksitle ödeyebilirm ancak. birtane motor var 3 ay kullanılmış 3180 km de mondial 151 rsı heralde markası plakalı falan hiç çizk yok ödeme koşulları imkanlarıma göre çok iyi. ama motorun 2 defa kitleme yaptığını sölediler bunun ne olduğunu bilmiyorum sizce doğru bir tercihmi teşekkürler...

Hyosung GT-250 al.Ben çok memnunum.Görünüm süper,hız süper,kalite süper;

bu arada otomatik vites olsun ama scooter olmasın demişsin. zor valla, ben hiç duymadım.

aslında tam emin değilim ama dorado nun v3 modeli var galiba yada başka modeli de olabilr choper tarzında otomatik vites bi araç

ecs

var bıkac tane otomatık olan scooter olmayan onları arıyorum aslında cok ıyı bısey alamıyorum cunku cok kullanmadım bugune kadar yanı scooter cok kullandım cross denedım arkadasımdan onuda yaptım ama vıtes konusunda problem yasadım o yuzden bu sekılde bısey arıyorum cok agırda olmasını ıstemıyorum cunku cok ıyısını kullanıcak kadar ıyı degılım daha

ecs

abi yok araba var motor istiyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar