ne işe yarıyo?bilen var mı...?

Herkese merhaba.arkadaşlar kafama takılan ufak bişey var.şey diyorum çünkü ne olduğunu tam olarak bilemediğim için sizlerden yardım istesem daha iyi olacak diye düşündüm.eski model rus motorlar vardır görmüşsünüzdür.genelce ormancılar filan kullanır.o motorlar hareket esnasında aradabi eski bmc kamyonlar gibi fıııırrrrttt diye bi ses çıkarır.ne dir o?ne işe yarar?bilen çıkar inşallah...:silent:

yaw dedemde minsk 125 var ama o sesi hiç duymadım tabi minsk i rus diye biliyorum ama dedemde ormancı köyde sadece bildiğim ayaktan marşlı basınca cııırt diye bi ses geliyor.

kesin bilmiyorum ama yanılmıyorsam Cikleyi çekip bırakıyorlar ozaman tuhaf bi ses çıkartıyor.

rus motorlarına özel bir şey değil ki o. cikleyi açarsanız ya da yüksek devirde gazı aniden bırakırsanız motor benzini yakamadan atar ve bu ses çıkar.

arkadaşım bende var minsk 125 ve herkeze tavsiye ederim guzel bir motor ve gidişide gayet guzel

Herkese merhaba.arkadaşlar kafama takılan ufak bişey var.şey diyorum çünkü ne olduğunu tam olarak bilemediğim için sizlerden yardım istesem daha iyi olacak diye düşündüm.eski model rus motorlar vardır görmüşsünüzdür.genelce ormancılar filan kullanır.o motorlar hareket esnasında aradabi eski bmc kamyonlar gibi fıııırrrrttt diye bi ses çıkarır.ne dir o?ne işe yarar?bilen çıkar inşallah...:silent:

dostum o makinalarda üst kapakta 1hava tahliye sibobu var manuel olarak çalışır hareket anında onu çekersen kompresör basıncını dışarı verir ve o ses gelir . adanadan selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar