Ne hediye almam lazım ?

Herkeze iyi forumlar öncelikle.Benim yaş 16 kız 15 yaşında ben istanbuldayım kız samsunda kıza nasıl yaptıysa soz verdırttırdı bu kızlar seytan gıbıler :pl::pl: 14 subatda yanına gıdıcem 15 subatda dogum gunu yanı gıdıp 1 gun orda kalıcam otel işlerını felan nasıl ayarlamam lazım ? kıza sevgılıler gununde hediye almam lazımmı istanbuldan yanına gelmısım sonucta. Bide dogum gununde ne hedıye almam lazım bi el atın bu arada kız kapalı .

abi konu dışı işte sıkıldım bnde yazım dedim sinirlenme hemen :cherry:

İyi ettin. Kızın yanına gidiyorsan bir de hediye al öyle git madem.
Neyden hoşlandığını az cok biliyorsundur. Bilmiyorsan da çiçekle böcekli bir şeyler al işte. Her kızın hoşuna gider

Bence uçurtma al. Bahar gelince de uçurtmayı beraber uçurursunuz. Böylece kız arkadaşınla tekrar görüşmüş olup,birlikte güzelce vakit geçirebilirsiniz. Hediyeni verirken de 1-2 edebi söz ayarlarsın :thumleft:

Not: Uçurtma özgürlüktür.

evlendikten sonra bi gün hanımı karşıma aldım ve dedimki:bak kızım ben bayram seyran sevgililer günü çiçek böcek mesaj cart curt sevmem banada hediye alma ben de almam kafamı ütüleme...tabii başlarda sallamadı insan bi milyoncudan bi şeyler alırda falan filan 1 sene 2 sene vs vs 5yılda bıraktı sormuyo dünya varmış be...

evlendikten sonra bi gün hanımı karşıma aldım ve dedimki:bak kızım ben bayram seyran sevgililer günü çiçek böcek mesaj cart curt sevmem banada hediye alma ben de almam kafamı ütüleme...tabii başlarda sallamadı insan bi milyoncudan bi şeyler alırda falan filan 1 sene 2 sene vs vs 5yılda bıraktı sormuyo dünya varmış be...

Abi evlendikten sonra kurtarmışsın kendini. O konuma gelelim umarım bizlerde bakarız bir hal çaresine :queen:
Bayan arkadaşlar duymasın..

hsk

Sihirli kupa var kardeşim kızın bi resmi falan varsa ki vardır mutlaka sende onu kupaya islettir kupa normalde simsiyah oluyor sıcak su kahve çay ne koyarsan artık resim ortaya çıkıyor ben eşime yapmıştım dedim artık çayi bununla içeceksin bakıp kaldı bune simsiyah zevksiz dercesine sonra çayı doldurdu suratında ki ifade değişti bir anda :) Güzel bir hediye bence

Hediyesiz olmaz.Ben evlenmeden öncede alıyordum.Şu an 8 senelik evliyim her özel günde almaya mutlaka çalışırım.Para durumum sıkıntılıysa,aşkım kusura bakma param yok alamıyorum diyorum.Tüm kadınlar sever takı tokayı o yüzden öneri istersen ufak kardeşim.Hepsiburadada fazlasıyla yüzde 50 indirimli pıtlanta kolyeler yüzükler mevcut.

80 90 tl yede pırlanta bir kolyeyi pazarda bile bulamazsın.Tabi daha 15 yaşında pırlanta alırsan 25 de babanın evini sat bana araba al diyebilir sakat işler :santa:

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?categoryId=16032949&sc=32

Sen yine iyice incele siteyi ucuza çok şey var.

Kardeşim 16 yaşında nereye yahu?Otur evinde illa hediye yollayacaksan da kargo ile yolla.Sonra buz dolu küvette bulma kendini mazallah.

daha haberleri yok sevgılım oldugundan.Olmadı kacaırm evden yapıcak bısey yok soz verdım bıle :pale:

hsk

daha haberleri yok sevgılım oldugundan.Olmadı kacaırm evden yapıcak bısey yok soz verdım bıle :pale:

Peki samsuna gideceğinden haberleri varmı sonra kayboldu sanıp müge ablaya çıkarma onları evden kaçma asla deneme bile bunu annen çok fazla üzülür ! Annene konuyu aç anlayış konusunda inan çok çok iyiler seni tek gonderme konusunda ne der onu kestirmek zor gideceğin yeri mutlaka söyle gidersin telefon çekmez ararlar ararlar kapalı çılgına dönerler.

Peki samsuna gideceğinden haberleri varmı sonra kayboldu sanıp müge ablaya çıkarma onları evden kaçma asla deneme bile bunu annen çok fazla üzülür ! Annene konuyu aç anlayış konusunda inan çok çok iyiler seni tek gonderme konusunda ne der onu kestirmek zor gideceğin yeri mutlaka söyle gidersin telefon çekmez ararlar ararlar kapalı çılgına dönerler.

Tabikide solıcem abi izin vermesse kacarım

Kawasaki ZL250 Naked al fiyatta uygun hahaha:)senin yaş 16 tek başına otel rezervasyon yapcaklar mı. Kargoyla gönder ama o da sakat kızın babası bilmiyordur sen msj at ikiniz için bu daha hayırlı olur

:sunny::sunny::sunny::sunny::sunny::sunny::sunny::sunny:
ŞOKTAYIM

:sunny::rendeer::rendeer:ÇİÇEK AL ÇİÇEK:sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar