Senden eskiyim ama benim çok var elektronik hatıram
Evinde televizyonu olan komşuya giderdik seyretmek için,
ilk zamanlar haftada iki gündü yayın
ençok zehir hafiyeyi severdik maymun hafiye
en çok severdik zira sadece o vardı.
ne çabuk unutmuşsun yahu
türk filmleri trt de haftada bir gün siyah beyaz , cumartesi geceleri çıkardı haftada tek bir film

abi sen komşulara giderdik diye söyleyince aklıma geldi , komşuda sadece biz olsak iyiydi misafir üstüne misafir ,
şimdilerde bakıyoruzda canımız ne istiyorsa anında izleme şansımız var eeee yeni nesilde kalkarmı pc başından ?
kelebekle , doğayla ,börtü böcekle , yakın komşu diyalogları, insan ilişkileriyle kim uğraşacak ? :cherry:

arkadaş diyorsan yüzlerce var feysbookta ne yapacak arkadaşı her şey suni yapay olmuş .
ne olcek bilmem ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------
Tahta iskemlelerimizde oturan yaşlılarımız,
onlara dede, nene diye hatırını soran çocuklarımız yok oldu.
Ben kapılarında ' vale ' lerin, ' bady ' lerin beklediği yerlerden hep korkmuş çekinmişimdir.
Kapısını çarparak örtüyor diye çocuğuna kızıp,
taksidini bitiremediği arabanın anahtarını, hiç tanımadığı birine vermek ters gelir bana.
Benim değildir bu kültür. Ne ruhuma, ne kültürüme ne de cüzdanıma hitap eder.
Nedir bunlar?
Reklamlarla desteklenen beyni, ruhu ele geçirilmiş insanlar olduk.
Birbirimize yabancı, yalnızlıklarımızla yaşar olduk.
İyi de neden böyle olduk ?
Biz mi istemiştik? Yoksa birileri mi böyle istedi?..
"Her toplum hakettiği gibi yönetilir" derler ya, hakettiği gibi de yaşar diyelim mi ?
bence hep beraber ruhuna el fatihaaa....... ................................................................................................................................................................................................... amin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
Kuka oynardik bir salca kutusuyla

Ceviz agaci vardi, herkesin bir dali ve o dalda aksama kadar oturup birbirimize dedelerimizden ogrendigimiz masallari anlatirdik.
Toprak sahada assa mahalleyle maclar...
Hey gidi gunler
kızlarıda çıkarırmıydınız ağaca :cherry: :queen: