Ne güzel şeysin sen hep yaşın 17..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bi küçümseme var sanki. Bilmeyen herkes gibi. :)

Bişeye benzetemeyen kişilere bi tur veriyorum. Bindirdiğim herkes şok oldu. Normal bi 600lükten çok başka torku.

Estağfurullah hocam ne küçümsemesi yanlış anlaşıldım, sizin motorun özelliklerine hakim olmadığımdan Mt07 ve Vfr800'ün nasıl oldukları konusunda tahmin yürüttüğümden öyle söyledim. Ben 2 tekerli her araca aşığım.

Aga supermoto64 ise güle güle kullansın :p Şaka maka bende Drz400sm peşinde koşmaya meyilleniyorum. Neyseki MT-25 yeni de kıyamıyorum. Yoksa MT-07 patlatmamak için kendimi zor tutuyorum. Drz400sm bulsam temizinden, direk saklarım. Eve vinç ile çıkartıp, bir odayı ona ayırırım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Estağfurullah hocam ne küçümsemesi yanlış anlaşıldım, sizin motorun özelliklerine hakim olmadığımdan Mt07 ve Vfr800'ün nasıl oldukları konusunda tahmin yürüttüğümden öyle söyledim. Ben 2 tekerli her araca aşığım.

Hocam bu makineler pek hafif, maximum torkuda 5bin devirde veriyor ki 60nm tork var. Mt07 de 68nm tork var ama 6500 devirde veriyor maximum torku. Ayrıca 50kg ye yakın fark var arada. Mt07 ile arasında top speed hariç fark yok bence, hatta biraz daha agrasif.

Vfr a gelirsek o apayrı bi segment. Tamamen uzun yol için üretilmiş makina, senede 20bin km ve bu kmyi uzun yolda yapan biri düşünmeden alabilir.

Ben hiç biriyle uzun uzadıya beraber olmadım. Naked tarzıma en yakın olanı açıkçası rüzgar yemeyi seviyorum. Vfrla 250km/h da aldığınız hazzı mt de 170de felan alıyorsunuz mesela çünki rüzgar yiyosunuz 😊

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

Aga supermoto64 ise güle güle kullansın :p Şaka maka bende Drz400sm peşinde koşmaya meyilleniyorum. Neyseki MT-25 yeni de kıyamıyorum. Yoksa MT-07 patlatmamak için kendimi zor tutuyorum. Drz400sm bulsam temizinden, direk saklarım. Eve vinç ile çıkartıp, bir odayı ona ayırırım...

Süper moto elhamdülillah 😀 Valla sende benim gibisin ama işe motorla gidip geldiğin için pek eşleşemiyosun sanırım, ben garaja atıyorum daha binemeden başka bişey denk geliyor 😀

Bi o yoktu, 400 ü vardı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------

Amin hocam �� Bakalım ilerleyen günlerde belli olur
mantıklı olup olmadığı. İnsan gibi insandan aldığım için pek gözüm arkada değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

Eyvallah abi ilanda duruyordu epeydir bende durmadan girip girip bakıyordum. Aklımda duracağına altımda dursun mantığındayım bilirsin ��

Allahıma gurban...

Kaza bela uzak olsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

Madem Mt25 e km yaptirmada,sezon başı noterde ateşle,direk yürü 7 ye..başkada motor bakmazsin..yanlaya yanlaya gezersin..

2015-2016 max 30bin km de temiz bir mt7 seni memnun eder.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Cık MT-07 güncellenmiş ön arka amortisörüyle 2018 ve üstü alınmalı bence. Ha uygun temiz bir <2018 bulunursa bir ön-arka Hyperpro sete bakar o ayrı (o işe temiz bir 700-750€ gider ama...)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

Bu arada konu sahibine hayırlı olsun, SM'lar tam motosiklet keyfi...

Haydaa.. Ben bi r6 bekliyodum ne geldi :)

Hayırlı uğurlu olsun, değişik işleri seviyosun :)

Ben servis ile gidip geliyorum işe zaten. Mt’yi yarın iş dönüşü bir çalıştırayımda aküsü bir devir daim yapsın. Zaten soğuk hava. Çıkasım yok. Hepten hobi işine dönüştü bende motosiklet. Yağmur altında ıslanasım yok eskisi gibi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar