ne diyeceğimi şaşırdımdı.

Benimki coşmuş yine forum bile açmış:)
Aslında ne yalan söliyim şu montu hiç giymek istemiyorum, çok bunalıyorum.Fakat önemli olduğunu bildiğim için ve birazda benimkinin zoruyla giyiyom.:queen:
Bu topikte geçen olay günü, adam öle tuhaf süzdüydüki bizi bi anlam verememiştik, sonunun böyle bitmesine ben kendi adıma sevindim.:)
(Hayır yoksa benimki pis dalacaktı valla):queen:
Bu şahsın ELEŞTİRİSİ o kadar etkili olmuş ki, benimki sürpriz yapıp Foresight alıp gelmiş eve:queen::queen::queen:
Kazasız...Belasız...:cat:

apla goceni bugün görcem tükkanda...nası kendinden emin nası 007 Ceymis Pond tripleri...:queen:sankim 1000 rr alıcaz...:p

bi emin kendinden...ondan çok ben konuştum ama...sanki malı ben alıyom he...indirimde indirim...hediyede hediye diyerek başlarını ağrıttım...güzel bi forsayt 250 çektik nihayet...ama büyük ihtimal çanta...plaka motor mal merkezden gelirse hazır olacak...bu anı çok bekledim...sizin mutluluğunuz benim mutluluğumdur...herşeyin en iyisine layık olan sen nasip olursa çoğu gezilere bu aslan parçasıyla gideceksin...yani arkası 5 yıldızlı Hilton konforunda...:p...Beatde sana kaldı galiba...haydi hayrını görün...

ama kendisi topik açıcak şimdiden teprik etmeyin ha...tepriklerinizi açılacak topiğe saklayınız...şaşalı bi tören yapıcaz...:p

mete, ben bi kere Beatimi de seviyodum:queen:Hatta arkasında uyuyabiliyodum bile, artık yenisinde yayılırım:queen:
Bence motor markası ne olursa olsun koruma vazgeçilmezdir.''Bizler ne kadar olabilecekse o kadar koruma '' düşüncesine hep karşı çıktık.Tabiki kimse düşmesin, kazadan bahsetmek bile istemiyorum, fakat önlemler-korumalar tartışılmayacak kadar önemlidir.:cat:

mete, ben bi kere Beatimi de seviyodum:queen:Hatta arkasında uyuyabiliyodum bile, artık yenisinde yayılırım:queen:
Bence motor markası ne olursa olsun koruma vazgeçilmezdir.''Bizler ne kadar olabilecekse o kadar koruma '' düşüncesine hep karşı çıktık.Tabiki kimse düşmesin, kazadan bahsetmek bile istemiyorum, fakat önlemler-korumalar tartışılmayacak kadar önemlidir.:cat:

artık trafikte sizde varsınız....size saygı duyulacak...motor maşallah şeridi kaplıyor dolduruyor...çantayla görcen bide...çamtada motor renginde...artık benle dalga geçceniz yollarda hor görceniz...muzoya o yaptığım hareketlerin acısı çıkacak gibi...keşke yapmayaydım ya...adamcağızı ne hallere düşürdük...:ppazartesiyede kalabilir ama...ben yarın zaten bir cbr 125 alımı işi için Bursadan gelen arkadaşımla Ümraniye DB de olacağım...herşey kontrol altında aplam...:cat:

ali yıldız : denizcimuzaffer şu formlarda şahsen tanımayı istediğim tek adamsın her yazını okurken gülmekten ölüyorum

Bende insanların meslekleri olsun diğer konular olsun evleri ve yaşantıları hakkında kendimce çok yorumlarda bulunuyorum. Ve bu yorumlarım çıkmayıncada kendimce yakıştırmalar yapmaktan geri kalamıyorum. Adamda trafiğin sitresiyle sizleri bir scooterın üzerinde görünce (full koruma) daha büyük bir motorun üzerinde düşünmüş ve dalıp gitmiştir kanımca . Bu arada yeni motorunuz hayırlı ve uğurlu olsun, tekerleğiniz yere düz bassın ve hayırlı sürüşler. :rendeer::rendeer::rendeer:

abiler/ablalar düşülen beton aynı beton:mrgreen:
sukuturdanda:) düşsen reyzingtende:) düşsen aynı betona düştüğün icin hepsinde fuull koruma kullananlara itina ile bakıorum:cat:

o ne güzel bi racing yazmak öyle yurdum insanı kurban olurum sana :)

kardeş hep sana bişeyler yazmış gibi oluyo ama tamamen tesadüf denk geldi yani

artık bızım akvaryumdakı balıklara bakmıcam bende dıorm neden öluyolar demekkı sınırdenmıs :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar