NE DESEM BİLEMEDİM. [İLAN]

bomba konu biri bu fotolar ve ilanın ekran görüntüsünü alsın ilan kalkmadan

Son düzenleme:
Moderatör
Mesajı yazdığınız yerde alt kısımda 2 adet kutucuk var ve inanmayacaksınız yanlarında ne işe yaradıkları yazıyor..
TIP ne kadar gelişmiş ve ilerlemiş arkadaşlar değil mi ?

[ ] İmzamı göster
[X] Linkleri otomatik urlye çevir

Bunlardan 2. yani işaretli olanı seçtiğinizde okuyanları c/p eziyetinten kurtarmış oluyorsunuz.
Şimdi diyeceksin ki ben bunu bile beceremezken C/P de neyin nesi ?

Boşver unut gitsin..

Ben tavuk markası diye biliyorum :p

Motosikleti
2013 Kuba XR 125 - 2023 MG V85TT
10358712_624953960973877_5049067011083392134_n.jpg

adamın ducatiye oturmuşluğu var. :) canım sıkkın kurcalıyorum öyle :)

işte bunlar hep para. tabi ben de begenmiyorum ama adamın yaşadığı hayat bizimkinden on kat iyi.ama sevmediğim insan tipi.

bence samimi anlatmış vede düşündüm taşındım değişik bir kafa olduğuna kanaat getirdim :)))
yani artis veya dengesiz gelmedi, sadece kafa farklı..

Zaten ben en cok açıklamasına güldüm :D adam resmen demiş bu motoru alırsanız bu hatunlar peşinizi bırakmaz diye :D gaza geldim alacam :D

DKN

r125 satışlarında patlama yaşanır. şaka yapmıyorum

Mesajı yazdığınız yerde alt kısımda 2 adet kutucuk var ve inanmayacaksınız yanlarında ne işe yaradıkları yazıyor..
TIP ne kadar gelişmiş ve ilerlemiş arkadaşlar değil mi ?

[ ] İmzamı göster
[X] Linkleri otomatik urlye çevir

Bunlardan 2. yani işaretli olanı seçtiğinizde okuyanları c/p eziyetinten kurtarmış oluyorsunuz.
Şimdi diyeceksin ki ben bunu bile beceremezken C/P de neyin nesi ?

Boşver unut gitsin..

Tesekkur ederım zeki kardeşim bizden bir R125 kazandınız .

Tesadüfe bak :D İlan sahibi arkadaş yan sokağımda oturuyor kışları motoru hiç kulandığını görmedim bir kaç kere kuşadasında denk geldik club önlerinde turist kovalıyor ne bir kask var ne bir mont karşıyakada da böyle kullanıyor ilanı düşünen varsa uzak dursun motor kullanmaktan bir haber bir arkadaşımız o kullanımla motorun sağlam olduğunu sanmam :D

Tesadüfe bak :D İlan sahibi arkadaş yan sokağımda oturuyor kışları motoru hiç kulandığını görmedim bir kaç kere kuşadasında denk geldik club önlerinde turist kovalıyor ne bir kask var ne bir mont karşıyakada da böyle kullanıyor ilanı düşünen varsa uzak dursun motor kullanmaktan bir haber bir arkadaşımız o kullanımla motorun sağlam olduğunu sanmam :D

Zaten gidipte bu şahıştan motor alacak adam orda burda ah vah etmesin boşuna. Kendi kaşınmış olur.

ilanı veren arkadaş acilen nöroloji birimine başvurmalı.
tahminimce beyin sol ön lobunda ur var o da frontal loba baskı yapıp bilinçli düşünmeden sorumlu olan beyin bölgesinde soruna yol açıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dan Binsemyan ya da binmesem mi :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar