ne dersiniz?

arkadaşlar bir kaç kez vites siz motor kullandım ama vitesli hiç kullanmadım hayatımda ilk defa motor sahibi olmak için gün sayıyorum. Görünüş itibari ile hoşuma gittiği için Kanuni Caracal alıcam ama dediğim gibi hiç vitesli ve chopper deneyimim olmadı acaba kullanabilir miyim..

Moderatör tarafında düzenlendi:
ilk zamanlar biraz zorlanırsın belki ama o da pratikle atlatılır kullanırsın ya nolucak :wiinkk:

kullanamazsın...çok zor bişiy...vitesmi değiştirim gazamı basim debriyajamı derken hoop düşmüşün..vezgeç sen bu sevdadan:cherry::cherry::cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben ilk aldığım gün geri vercektim sinir olduydum üç gün geçince ama deli alışıyorsun..:wiinkk: Scooterda debriyaj kolu arıyorsun..:)

Kullanırsın tabi herşeyin bir ilki vardır. Yalnız önce trafiğe çıkmadan iyice alıştırma yap ve yardım alabileceğin birileri varsa daha iyi olur. Yoksa bile sitede mutlaka yardımcı olacak birileri vardır yardım isteyebilirsin.

vites dediğin nedir yav. alışırsın hemde çok rahat motorla tenha bi yere git dur kalk yap . sonra vites değiştirme yap. hızlan 1-2-3-4-5 yavaşla 4-3-2-1 dur tekrar. yap alışırsın.

ilk zamanlar trafiğe tabiki çıkmam alışma süreci malum. bu arada Balbar dalga geçiyorsun dimi bir sen olumsuz yanıt vermissin kafama takıldın::cyclopsan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Araba kullanıyor musun? Kullanıyorsan zorluk çekmessin..

arabada okadar tecrübeli değilim ama teorik olarak biliyorum kullanmayı ama arabyala motoru sanırım vites açısından örnek gösterdin ama ben pek bi anlam veremedim ama bisikleti kullanmayı biliyorum musti:))

kulanırsın ya nıye kulanamasın ben ılk motoru aldıgım zaman elımlen eve getırdım surmeyı bıle bılmıyordum ama sımdı ustası oldum

ya korkma düşe kalka ögrenırsın ben hiç dusmeden surmeyı ogrendım ıns sende ogrenırsın dusmeden

alcağım motor zaten çin malı bide düştükmü tuz buz olur artık motor:)

hiç problem değil gayet rahat kullanabilirsin. hiçkimse doğuştan motorcu değildir ki sen vitessiz motor kullanmışsın zamanında. ancak ilk etapta yoğun trafiğe hatta trafiğe çıkmadan antrenman yapıp pekiştirdikten sonra trafiğe çıkman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar