Ne cesaret arkadaş

bu bence aşağıyı görmeden atlayıp tesadüfen itfaiyenin tentesine düşüp kurtulmak gibi bir şey.bir an bu hareketleri yaptığım ve bu durum aklıma geldi..bu delilik..

Delilik parayla dğeil sonuçta ama adam idmanlı belli ki,bizim ... yemez,yemesin de zaten.

bide bize apaçi derler:queen: o değilde gazı kim açıyo sabitleyicimi var acaba.. son olarak helal olsun diyorum adam çok dengeli bi insanmış:mrgreen:

bide bize apaçi derler:queen: o değilde gazı kim açıyo sabitleyicimi var acaba.. son olarak helal olsun diyorum adam çok dengeli bi insanmış:mrgreen:
Motoru ilk aldığımda önü yanlışlıkla kalktı yeri öptüm resmen biz yanlışlıkla bile yapamıyoruz adama bak. :cherry:

valla iyi cesaret bunun gibiler yüzünden bizlerinde adı cıkıyor :pr: geçen ailem ile otobanda gidiyoruz abartısız söylüyorum 140 ile giderken yanımızdan geçen mobiletli arkadaş birde yatmış üstüne motorun arkadan da araba ıle kameraya çekiyorlar ıyı bir haltmış gibi gideceğimiz yere varana kadar ailem başımın etini yedi :santa: yok dikkat et yok yavaş git ne desem boş o an mecbur dinledik nasihatleri :cherry:

c90

cesaretle aptallığı karştırmayalım
bence bu insancık cesur değil aptal:farao:

Buna ne içirdilerse bende istiyom böle bişeyi ancak bi kimyasalın etkisindeyken yaparım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar