NE ALSAM?

SEÇENEK

• Kullanılan toplam oy
    34
Super Moderator
Naked ın pişmanlık olduğun düşünme nedenin nedir. cbr650f için titreşim ve gaz tepkisi sorunu olduğunu söylediler.

Bu benim şahsi kanaatim, üzerinde tutunamadığım (yüksek hızlarda) motosiklet bana cazip gelmiyor. Pek çok motosiklet kullandım, bu motosikletler içerisinde hiç bir naked beni mutlu etmedi (Z800, Mt7 - MT9 XJ6, vb) nakedlar.

CB650 F diye seçeneklere eklediğiniz motosiklet CBR 650F'in karenajsız versiyonu ve birebir aynı. Titreşim ve gaz tepkisi sorunlu diye kim söylüyor acaba çok merak ettim... MT07 'nin top speed zorladığı noktalarda 5. viteste arkasında bırakan bu motosiklet piyasadaki bir çok alternatifine göre açık ara önde.. Gerçi bu günlerde fiyatı 42 binlere dayanmış durumda fakat, yine de tercih sebebidir. Şahsende kullanmaya devam ettiğim bir motosiklettir. Oturuşu da rahattır, ivmelenmesi de, son hızı da.. Ayrıca 4 silindir olması da bambaşka bir detay.

Son düzenleme:
bence bu siklar arasindan hicbirisi. ben uzakdoguda yasiyorum. burada motorsiklete 365 gun ortaokula gideninden sirket sahibine kadar herkes biniyor. oncelikle binis amacini belirle. ulasim mi ? gazlamak mi ? gorsellik mi ?

NOT : mt ailesinin gaz tepkisi cok serttir, kafana geciverir allah korusun. !

Alacağım motorun uzun süreli olması gerek çünkü 36 ay taksitle alacağım sence MT07 bir süre sonra yeter artık dedirtip büyük motor ihtiyacı hissettirirmi.

Şahsi düşüncem;
bu kadar uzun süre borçlanma.
Hiçbir motor 36 ay taksitle almaya değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar