NE ALSAM?

SEÇENEK

• Kullanılan toplam oy
    34
Merhabalar. Uzun süre 250cc kullandıktan sonra büyük motora gecmenin zamanı olduğunu düşünüyorum. Aklımda bir kaç model var aslında ama bir türlü karar veremiyorum. Fazla hızı sevmediğim için racing tarzı düşünmüyorum naked makine düşünüyorum. Aklımdaki modeller;
Honda cb650f: 4silindir olmasından dolayı
Yamaha MT07 : iyi makine ama iki silindir olduğu için ses yok ve ben ses aşığı bir insım tatmin edermi bilmiyorum.
Yamaha MT09: Fiyat dolayısıyla beni zorlar diye düşünüyorum ama alabilirim.

Benim için sizin önerileriniz değerli sizce hangi kartı oynamalıyım.
şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Super Moderator
Naked yerine CBR 650 F Tavsiye ediyorum.
Naked pişmanlıktır :)

Naked ın pişmanlık olduğun düşünme nedenin nedir. cbr650f için titreşim ve gaz tepkisi sorunu olduğunu söylediler.

Eğer motor sana ufak tefek çılgınlıklarda yardımcı olsun istiyorsan mt9 hem 3 silindir sesi de güzel hem torklu ivmelenmesi zevkli makine.

Sen @Levent'in dediklerine kulak asma :cherry: Boşver cbr'ı MT7 al, Para varsa Mt9 al :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mt9unda sesi tatmin etmez , mt07 al .Bende sana kullanmadığım tiger tri 780i 800 liraya satıyım dertlerin çözülsün 😀

Alacağım motorun uzun süreli olması gerek çünkü 36 ay taksitle alacağım sence MT07 bir süre sonra yeter artık dedirtip büyük motor ihtiyacı hissettirirmi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben 7 ayda 5 motor değiştirdim hiç biri mutlu etmedi (ybr125, rx3i evo , duke 200 duke 390), Allah kaza bela vermezse mt07 yi en az 2 yıl kullanmayı planlıyorum.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Naked yerine CBR 650 F Tavsiye ediyorum.
Naked pişmanlıktır :)

Bana da böyle geliyor.
Şehir içinde naked çok güzel tamam eyvallah. Ama şehir dışına/otoyola çıkınca 100km/saatten sonra rüzgar delisi oluyor insan.
Şehir içinde 100'ü geçemeyeceğim belli, şehir dışında da rahatsızlık vereceği belli. "E o zaman niye 600+ cc naked alayım" diye düşünüyorum.

600cc öldü bunu herkezin kabullenmesi gerek normal şartlarda ilk bineceğim motor cbr600rr ama günümüz şartlarında bunun imkanı yok çünkü artık üretilmiyor ve ben 2. el motora binmek istemiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bana da böyle geliyor.
Şehir içinde naked çok güzel tamam eyvallah. Ama şehir dışına/otoyola çıkınca 100km/saatten sonra rüzgar delisi oluyor insan.
Şehir içinde 100'ü geçemeyeceğim belli, şehir dışında da rahatsızlık vereceği belli. "E o zaman niye 600+ cc naked alayım" diye düşünüyorum.
Aha bu yüzden ,

Benim tur camım var 140 dan sonra dik oturuşta rüzgar rahatsız ediyor , yatarsan top speedde bile 600rr la aynı rüzgar alıyor (hoş yatarak 600rr kadar rahat edemiyorsun o ayrı)
Şehir içi , şehir dışı tatmin ediyor. 600lük racingle 200km/h ve üzerinde sürekli seyahat edersen 10lt civarı yakar. Ölülerde sanıyor ki diriler her gün helva yiyor hesabı ben o arkadaşların sürekli 200km/h civarı seyrettiğinü sanmıyorum 😊

Aha bu yüzden , [url]https://i.hizliresim.com/lO8P5b.jpg[/url]

Benim tur camım var 140 dan sonra dik oturuşta rüzgar rahatsız ediyor , yatarsan top speedde bile 600rr la aynı rüzgar alıyor (hoş yatarak 600rr kadar rahat edemiyorsun o ayrı)
Şehir içi , şehir dışı tatmin ediyor. 600lük racingle 200km/h ve üzerinde sürekli seyahat edersen 10lt civarı yakar. Ölülerde sanıyor ki diriler her gün helva yiyor hesabı ben o arkadaşların sürekli 200km/h civarı seyrettiğinü sanmıyorum ��

lO8P5b.jpg

Benim CBF150 kadar yakıyor :p:cherry:::xrock::

Ben olsam litrelik motor alirim.zaten 36 ay vade ile bankanin sana kiraladigi motoru kullanacaksin.en azindan bindigine deger.

Not: 0 sermaye ile motor alacaksan 10kere düşün sonuçta işletme giderleride var.

Hee yok aga bende para gırla diyorsan orasi ayri.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

Alacağım motorun uzun süreli olması gerek çünkü 36 ay taksitle alacağım sence MT07 bir süre sonra yeter artık dedirtip büyük motor ihtiyacı hissettirirmi.

Ses , görüntü , ihtişam , duruş , endam , boy , pos ne ararsan onda var.

YAMAHA R1 gerisibana göre boş

R1 değilde R6 kırlangıç kasa ya bayılıyorum fakat 0 km 70k ikinci elde dirisini bulmak zor milletin eskisene binmek te sıkıcı.

Naked ın pişmanlık olduğun düşünme nedenin nedir. cbr650f için titreşim ve gaz tepkisi sorunu olduğunu söylediler.

CB650f'in CBR650f çıplağı.

Yani birinde olup diğerinde olmaması gibi bi durum yok, varsa ikisinde de var yoksa ikisinde de yok :)

Ben oyumu MT07'ye attım.

Güzel bi egzosla tatmin edici ses veriyo ve piyasası çok canlı, gerekçemde bu.

Hayırlısı olsun.

Bunladı duydukça içimdeki MT aşkı kabarıyor ama hala daha kafam karışık, muhtemelen mt07 alacağım fakat olurda 2. el almaya kara verirsem hiç düşünmeden z800 alırım ama mt07 alırsamda inşallah beni üzmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar