ne almalıyım

selam motor dostları
2 aya kadar enduro tarzı motor alacagım
sizce 2 silindir kle 500 - transalp 650
yoksa tek silindir bmw 650 -pegosa 650 mi
çogunluk sehir içi .arasıra uzun yol hafif toprak yol
yedek parca. kullanım rahatlığı açısından 200-2005 arası değerlendirirmisiniz.
bu arada boy 1.87 .kilo 90 .bütce 8-9 civarı ne almalı
yolunuz her daim acık olsun
tesekkurler

8-9 bütçeyle 2005+ bmw zor gibi. Bu durumda kle olabilir diye düşünüyorum.

transalp al ama 12 seviyesine çıksan daha iyi olur...o fiyata 650 değil 600 lük transalp bulabilirsin yanlışım yoksa..

selam alidgn
sebep olarak senin için kriter neydi
boy ve kilo.tek silindir.abs .ikinci el.yedek parca

transalp f 650 gs ye göre sehir için de zorlar mı.birde abs nin eksikligi cok hissedilir mi.250 den sonra 650 ye cıkacagım

bende araştırmadayım senin bütçeye en uygun kle benim gibi
kle den şikayetçi duymadım
transalpin hep çok yaktığı konuşuluyor vede bizzat tanıklk ettim ömürlük motor olduğu doğru ama ben 100 kmde 6 ortalama da benzin yakamam:)
gs lerde 2005 üstü çok pahalı yedek parça açısındada pahalı
kle içinde z-moto yedek parça falan deniliyor ama ebayda istemediğin kadar parça mevcut
şehir içide gs i öneriyorlar ama kle de ince yapısı ile şehir içi iyi diye düşünüyorum
ben allah kısmet ederse senin gibi 2 ay sonra kleyi çekerim kapıya :)

cevap için tesekkürler canerol
ama ben hala karar verememişken şimdi sen birde kle yi araya soktun .
seçenek 2 idi şimdi sayende 3 oldu

tam piyasasını bilmiyorum ama yamaha mt-03 o fiyata yakın

mt-03 biraz daha super-moto kivaminda sehirici kullanimina yonelik dusunulmus bir motor bana kalirsa.

bana kalirsa KLE 500 ve Transalp en dogru motorlar olur gibi gorunuyor. 2001 ve ustu Transalp ile cok keyif alacagini dusunuyorum ama yakit tuketimi gayet yuksek.

crato cevap için tesekur
aprilla pegosa 650 i için ne düşünürsünüz.
bu da kafama yatar gibi

crato cevap için tesekur
aprilla pegosa 650 i için ne düşünürsünüz.
bu da kafama yatar gibi

Pegaso Trail (2007 civari cikan model) 'in tipini begeniyorum acikcasi, fiyati da digerlerine gore bir hayli uygun olmali ama hic kullanan birini tanimadim, ben de kullanmadim. Buralarda pek oratalarda da yok acikcasi. )Gerci Ingiltere'de Aprilia Enduro nadir.) O yuzden hic bir fikrim yok maalesef.

Eger KLE ya da Transalp'e butcen yetiyorsa ikisinden birini alarak evladiyelik motora sahip olabilirsin diye dusunuyorum.

Aldınız mı bilmiyorum ama ben de sizin bütçenizdeydim ve çok temiz bir 600 transalp (eski kasa)aldım. Zira o bütçeye dediğiniz yıllara (2000-2005) alınacak bir motor, muhtemelen cebinizde sağlam bir delik açar ya da en azından sanayideki dükkanlarla akrabadan yakın oluverirsiniz. Hayırsever bir insansanız orası ayrı :)

yurdu koru selam iyi bayramlar
henüz almadım butceyı de 10 civarına cıkardım.
bmw 650 ya da kle 500 olacak gibi.yorumlarınıza ve fikirlerinize önem veriyorum acele etmiyorum.

Bir önceki motorum 650 gs idi. Eğer fazla kurcalanmamış, birinci veya ikinci sahibinden bulursan gözün kapali al derim, ( fiyatı çok abartılı değilse) eğer çok el değiştirmiş çok kurcalanmışsa uzak dur aman. Hele hele elektroniğiyle falan oynanmışsa çok sorunlu, derdi bitmez bir makine. Kısacası gs lerin ikinci elde temizi çok az, olanlarda 2004 sonrası ve 14 civarı. Ne alırsanız çok el değiştirmemiş olsun.

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda cross almayı planlıyorum, ne önerirsiniz? (arazide kullanacağım) fiyat aralığım 3-5 bin TL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar